După FCSB, CS Mioveni vrea să elimine încă o echipă de Liga 1 din Cupa României. „50-50 la sută sunt șansele”

Marius ANGHEL 14 Feb. 2017, 11:35 Cupa

CS Mioveni a avut noroc, ieri, la tragerea la sorți pentru aflarea adversarului din sferturile de finală ale Cupei României. Argeșenii au picat cu una dintre cele mai slabe echipe pe care le putea întâlni din cele șapte formații din Liga 1 rămase în competiție. Trupa lui Alexandru Pelici a evitat echipe ca FC Viitorul, CS U Craiova, CFR Cluj, Astra sau Dinamo și a picat să joace cu FC Voluntari, a 10-a clasată din Liga 1.

Dumitru Olteanu (foto mic, în stânga), președintele Consiliului Director al CS Mioveni, are încredere în echipa antrenată de Alexandru Pelici și crede că șansele de calificare în fața ilfovenilor sunt egale. Până acum, argeșenii au trecut în această ediție a Cupei României de CS Păulești, Olimpia Satu Mare și FC Steaua București.

„Uitându-ne peste echipele rămase în competiție în această fază, putem spune că posibilii adversari făceau parte din două grupe valorice. Una cu Dinamo, Craiova, Viitorul, Astra, CFR, iar alta cu Voluntari și Timișoara, echipe mai slab cotate ca celelalte. Sorții au vrut să picăm cu una din aceste două echipe. Vom juca cu FC Voluntari și la prima vedere șansele sunt aproape egale. Noi avem avantajul că jucăm acasă, ei au avantajul că au experiența Ligii 1. 50-50 la sută sunt șansele. Dar echipa noastră se mobilizează în aceste meciuri de Cupă, s-a văzut, și sper ca și spectatorii să fie foarte mulți la meci și să ne susțină. Sper să ajugem în semifinalele competiției. Vom vedea în zilele următoare când vom fi programați să jucăm. Ca programare, campionat – cupă, cred că vine chiar foarte bine, cu un meci cu Baloteștiul înainte și apoi cu o pauză. Sperăm să facem un nou meci mare și să mai eliminăm o echipă”, a declarat, pentru site-ul oficial al CS Mioveni, Olteanu.

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie 2017, în funcție de opțiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.

Marius ANGHEL 14 Feb. 2017, 11:35 Cupa
Pe aceeași temă