CSMS Iași, soră cu umilința în era Baciu

24 Aug. 2011, 00:31 Cupa
CSMS Iași, soră cu umilința** în era Baciu

CSMS Iași a fost eliminată din Cupa României de o echipă din liga a treia: 0-2 pe terenul lui ASC Bacău. Acesta a fost ultimul meci al antrenorului Marius Baciu pe banca tehnică din Copou.

După eșecul cu Dinamo II din campionat, CSMS Iași a suferit o nouă umilință, marți seară, de această dată în faza a patra a Cupei României. Elevii lui Marius Baciu au pierdut fără drept de apel la Bacău, în fața unei echipe de liga a treia, ASC Bacău, scor 0-2, gazdele securizându-și succesul încă din primul sfert de oră.

Gazdele au punctat prin Ungureanu, în minutul 8 și Petrea, în minutul 14. Pe lângă cele două goluri marcate, băcăuanii au avut și două bare în meciul cu CSMS, câte una în fiecare repriză. Pentru Marius Baciu, acesta a fost ultimul meci pe banca lui CSMS, la meciul din campionat cu Delta Tulcea banca tehnică urmând să fie asigurată fie de un nou antrenor, fie de managerul general Leo Grozavu.

Baciu demisionează

Conștient că nu mai are nicio șansă să redreseze echipa, în acest sens fiindu-i potrivnice atât atmosfera din Copou, cât și lipsa de experiență, tehnicianul a decis să demisioneze din funcție după eșecul rușinos din Cupa României. Marius Baciu a evitat să-și anunțe demisia în fața jurnaliștilor, preferând să facă acest gest miercuri, după o discuție cu primarul Gheorghe Nichita și cu managerul Leo Grozavu. Baciu a declarat la finalul partidei cu ASC Bacău că se gândește să demisioneze, iar dacă va continua la Iași o va face doar până la meciul de sâmbătă, cu Delta Tulcea.

„Dacă voi mai merge la Tulcea, acela va fi ultimul meci al meu la Iași. Mă voi gândi în seara asta dacă mai rămân și la partida de sâmbătă. Depinde și de ce va zice conducerea. Nu Bacăul m-a surprins astăzi, ci echipa noastră”, a declarat antrenorul Marius Baciu.

Indiferent de decizia antrenorului, soarta lui Baciu era pecetluită încă de sâmbătă, când CSMS a fost umilită în Copou de una dintre echipele modeste ale seriei I, Dinamo II. Primarul Gheorghe Nichita a luat încă de sâmbătă legătura cu Ionuț Popa și i-a propus să revină în Copou, astfel că demiterea lui Baciu era doar o chestiune de zile.

Popovici, nemulțumit că nu a câștigat mai clar

De cealaltă parte, Cristi Popovici a spus după victoria cu CSMS Iași că și-ar fi dorit ca elevii săi să tranșeze calificarea mai repede. „Am irosit multe posibilități de a duce scorul la 3-0 și de a avea un meci liniștit mai devreme. Sunt supărat și pe cele trei accidentări, toate schimbările pe care le-am făcut fiind forțate”, a spus Cristi Popovici.

articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

24 Aug. 2011, 00:31 Cupa
Pe aceeași temă