CSM Reșița a început demersurile pentru a juca pe teren propriu, în nocturnă, meciul cu U Craiova. Bobar: „Dorința cea mai mare e să jucăm acasă. Nu e foarte simplu”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2019, 17:07 Cupa
CSM Reșița a început demersurile pentru a juca pe teren propriu, în nocturnă, meciul cu U Craiova.** Bobar:

Universitatea Craiova, noua echipă a lui Victor Pițurcă (63 de ani), ar putea evolua, totuși, pe teren propriu în șaisprezecimile Cupei României, chiar dacă meciul cu CSM Reșița ar trebui să se joace în deplasare, cu divizionara secundă organizatoare.

Oficialii divizionarei secunde CSM Reșița au fost înștiințați că meciul care ar urma să se dispute în perioada 24 – 26 septembrie 2019 se va juca în nocturnă, data și ora urmând să fie anunțate ulterior. Acest lucru îi dă bătăi de cap lui Cristian Bobar, președintele grupării din Valea Domanului, care ar vrea să închirieze o instalație de nocturnă pentru ca elevii lui Leontin Doană să joace în fața propriilor suporteri.

Închirierea unei nocturne mobile ar costa peste 50.000 de euro. „În momentul de față, facem tot posibilul să analizăm și să jucăm aici. Am luat niște oferte pentru o nocturnă și vrem să vedem ce costuri sunt. Dacă sunt costurile foarte mari și ne depășesc, trebuie să luăm orice altă variantă în calcul. Acum nu luăm în calcul să jucăm la Craiova, suntem concentrați doar să aducem o nocturnă aici. Dorința cea mai mare e să jucăm acasă. Nu e foarte simplu”, a spus Bobar, pentru ProSport.

Variante apropiate de alte stadioane cu nocturnă ar fi „Dan Păltinișanu”, din Timișoara, și Municipal, din Drobeta Turnu Severin.

Faptul că Reșița a picat în 16-imi cu U Craiova i-a împlinit și obiectivul pe care îl avea oficialul nou-promovatei din Liga 2. „Eu mi-am dorit foarte mult să mergem mai departe în Cupă. Ne-am dorit să picăm cu o echipă mare, e foarte bine. Obiectivul nostru este, în primul rând, campionatul. Mai ales că avem o perioadă proastă. Ne-am dorit să picăm cu una dintre echipele mari, dar cel mai mult ne-am dorit să jucăm în fața publicului”, a mai declarat Bobar, pentru ProSport.

Pentru a ajunge în 16-imi, CSM Reșița a trecut de două tururi în Cupa României, învingându-le pe Inter Petrila (5-1) și ASU Politehnica Timișoara (1-0).

Articol scris de Daniel ANGHEL
Foto: CSM Reșița

Marius ANGHEL 12 Sep. 2019, 17:07 Cupa
Pe aceeași temă