Conducătorii Mioveniului se țin de glume după ce au picat cu Petrolul în 16-imi. „Granzii Steaua, Dinamo au avut teamă de noi și de-asta am fost repartizați cu ei în urnă”

Marius ANGHEL 11 Oct. 2017, 16:34 Stiri
Conducătorii Mioveniului se țin de glume după ce au picat cu Petrolul în 16-imi.**

Din postura de cap de serie la tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor 16-imilor Cupei României, CS Mioveni a evitat cele patru echipe din Liga 1 puse în Urna B, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Juventus București și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a scăpat și de adversari tari din campionatul Ligii 2, ca Hermannstadt, Chindia sau UTA, însă a dat peste unul dintre cele mai puternice cluburi din Liga 3.

CS Mioveni va juca în șaisprezecimile Cupei cu Petrolul Ploiești, meciul urmând a se disputa pe terenul nou-promovatei în Liga 3, pe stadionul „Ilie Oană”, în perioada 24-26 octombrie, data exactă nefiind încă stabilită.

Gruparea argeșeană a fost reprezentată la tragerea la sorți efectuată astăzi la Casa Fotbalului de președintele executiv Constantin Stancu. Atât acesta, cât și președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, sunt încrezători în șansele echipei de calificare în optimi, cu toate că adversarul nu este deloc unul de neglijat. Petrolul are un lot superior campionatului în care evoluează și are ambiții mari.

„Se anunță un meci interesant, un meci de Cupă cu specificul lui. Totuși, cred că prima șansă o avem noi, dar nu trebuie să subestimăm adversarul. Petrolul este o echipă bună de Liga a 3-a, este liderul seriei a treia. Atuul lor la acest meci cred că o să fie publicul spectator. Va fi un meci frumos, dar ne dorim să trecem în turul următor. Nu neapărat că mi-am dorit un adeversar anume. Îmi doream un adversar accesibil, iar urna în care am fost ne-a favorizat. Glumind, cum spunea și domnul primar, probabil granzii, Steaua, Dinamo, au avut teamă de noi și de-asta am fost repartizați cu ei în urnă. Trebuie să fim însă realiști: ne așteaptă un meci dificil care trebuie tratat cu seriorzitate!”, a spus Dumitru Olteanu pentru site-ul oficial al CS Mioveni.

„Orice joc de Cupa României are specificul lui. Toate echipele au șansa lor, mai ales să va fi un singur joc. Se joacă… Chiar dacă joci cu ligă inferioară, avem în față un club cu tradiție. Vor fi foarte mulți spectatori, probabil că partida va fi și la TV. Va fi dificil, dar sperăm în calificare. La Cupa României s-au văzut de atâtea, și noi am produs surprize. Chiar dacă sunt favoriți unii sau alții, oricând se poate răsturna situația și să câștige o echipă sau alta. Așa, dacă ne gândim că noi suntem Liga II, putem spune că suntem favoriți, dar cred că șansele de calificare sunt egale, 50% cu 50%”, a comentat și Telu Stancu.

CS Mioveni a trecut în turul anterior la loviturile de departajare de ACS Șirineasa (5-3 d.l.d) și a fost situată în Urna A a capilor de serie, deoarece în ediția precedentă a Cupei a ajuns în optimi. Argeșenii sunt cunoscuți pentru surprizele pe care le fac în Cupa României. Ediția trecută au eliminat-o pe FCSB, iar acum trei ediții a trecut de Astra, Dinamo și a fost pe punctul de a o învinge și pe CFR Cluj.

Petrolul participă în această ediție națională a Cupei ca deținătoare a Cupei României județene Prahova și a ajuns în 16-imi după ce a trecut de Regal Ferdinand I (8-1), Urban Titu (2-0), Flacăra Moreni (3-0) și Agricola Borcea (4-1).

Marius ANGHEL 11 Oct. 2017, 16:34 Stiri
Pe aceeași temă