Costel Ilie vrea sprijin mai mare din partea conducerii, altfel se gândește la demisie. „Trebuie să-și asume responsabilitatea”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2016, 19:24 Liga 2
Costel Ilie vrea sprijin mai mare din partea conducerii, altfel se gândește la demisie.**

Rapid CFR Suceava a pierdut sâmbătă meciul din deplasarea de la Buzău, 0-2 cu Gloria, în etapa a 3-a a play-out-ului, și a căzut din nou pe loc retrogradabil direct în Liga 3. Antrenorul Costel Ilie simte că atât echipa, cât și el nu sunt susținuți pe deplin de conducerea clubului și trage un semnal de alarmă în această privință, dacă într-adevăr se dorește evitarea retrogradării. Acesta vrea ca la următoare conferința de presă să aibă alături un reprezentant din conducere, altfel se gândește să demisioneze.

„Ne aflăm într-o situație grea și vreau să am o întâlnire cu conducerea clubului pentru că-n astfel de momente trebuie să știm clar dacă suntem unii alături de ceilalți. Lucrurile au mers prost până acum, iar vina principală este a antrenorului pentru că el răspunde de rezultatele echipei. În același timp cred că și cei din conducere trebuie să-și asume responsabilitatea pentru că echipa a ajuns într-o asemenea situație și nu a făcut tot posibilul ca lucrurile să se îndrepte. Vreau ca miercuri, la conferința săptămânală de presă, cineva din conducerea clubului să vină alături de mine, deoarece am nevoie să văd că sunt susținut și că oamenii de aici sunt alături de mine. În caz contrar va trebui să ne strângem mâinile și să mergem fiecare pe drumul său”, a explicat antrenorul Costel Ilie pentru Monitorul de Suceava.

Costel Ilie a vrut să demisioneze după înfrângere de pe teren propriu, din sezonul regulat, cu ACS Berceni, însă atunci a fost convins să rămână la Suceava.

Marius ANGHEL 25 Apr. 2016, 19:24 Liga 2
Pe aceeași temă