CF Brăila spune NU pariurilor. Avramescu îl contrazice pe Brașoveanu: „Nu a fost bine informat. Am trimis de două săptămâni o adresă”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2015, 10:41 Liga 2
CF Brăila spune NU pariurilor.** Avramescu îl contrazice pe Brașoveanu:
  • Clubul brăilean a trimis, conform spuselor președintelui Valentin Avramescu, încă de acum două săptămâni o solicitare în acest sens la FRF.
  • Precizarea conducerii CF Brăila vine după ce președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a Ligii 2, Auraș Brașoveanu, a declarat pentru Liga2.ro că doar patru cluburi au spus nu pariurilor.


CF Brăila a solicitat încă de acum două săptămâni scoaterea de la pariuri a meciurilor din Liga a II-a, așa cum a cerut președintele LPF2, Auraș Brașoveanu. În adresa emisă, clubul brăilean a mandatat practic FRF ca să facă demersurile necesare în acest sens.

Pe de altă parte, Brașoveanu a declarat în weekendul trecut, pentru Liga 2.ro, că doar patru cluburi ar fi trimis o solicitare scrisă la FRF privind scoaterea de la pariuri a partidelor din eșalonul secund: Farul Constanța, Rapid CFR Suceava, CS Balotești și FC Olt Slatina.

Contactat telefonic, președintele echipei CF Brăila și noul membru al LPF2, Valentin Avramescu, l-a contrazis pe Auraș Brașoveanu, spunând că s-a încadrat în termenul limită. „Cred că președintele LPF2, Auraș Brașoveanu, nu a fost bine informat: CF Brăila a trimis de două săptămâni o adresă prin care mandatează FRF să facă demersurile necesare pentru scoaterea de la pariuri, a meciurilor din Liga a II-a”, a declarat telefonic președintele echipei CF Brăila.

Reamintim că scandalul pariurilor a stârnit și în acest an controverse în Liga a II-a la fotbal, cele mai mari fiind legate de rezultatele echipei Rapid CFR Suceava. De aceea, nu puține au fost cluburile care au cerut insistent scoaterea acestor partide de la pariuri. Mandatarea federației de către cluburile participante la competiție pentru a putea solicita interzicerea listării partidelor de către casele de pariuri reprezintă soluția legală. Iar pe 12 martie, președintele LPF2, Auraș Brașoveanu a lansat un apel către reprezentanții cluburilor de Liga a II-a care suna în felul următor: „Toate cluburile din Liga a II-a sunt invitate să trimită în scris către FRF o adresă prin care mandatează Federația ca, în numele lor, să facă demersurile legale privind procedura de interzicere a listării jocurilor din Liga a II-a la pariuri”.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 01 Apr. 2015, 10:41 Liga 2
Pe aceeași temă