CF Brăila își cheamă vineri suporterii în stradă. Marșul de protest reprezintă ultima speranță a clubului de supraviețuire

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 13:11 Liga 2
CF Brăila își cheamă vineri suporterii în stradă.** Marșul de protest reprezintă ultima speranță a clubului de supraviețuire

Așa cum a anunțat încă de la începutul săptămănii, conducerea clubului de fotbal CF Brăila organizează vineri o acțiune de protest prin care încearcă să sensibilizeze Consiliul Județean cu privire la nevoia de finanțare a grupării sportive pe care o reprezintă.

În dorința de a determina un răspuns clar și concis din partea autorităților locale, dar mai ales pentru a lua pulsul comunității locale în ce privește dorința de implicare a tuturor iubitorilor sportului rege din Brăila, cei de la CF Brăila au realizat o petiție online sub egida „Salvați fotbalul brăilean!”. Suporterii au fost invitați să semneze petiția în număr cât mai mare astfel încât să se vadă că, în plan local, comunitatea dorește păstrarea tradiției fotbalistice.

Vineri, la ora 11:00, susținătorii fotbalului brăilean sunt așteptați la Stadionul Municipal, iar de aici vor pleca într-un marș de protest care va avea ca punct final Palatul Administrativ.

Aceasta va fi ultimul demers prin care, actuala conducere a CF Brăila speră să înduplece Consiliul Județean să revină asupra deciziei privind finanțarea fotbalului brăilean.

SEMNEAZĂ‚ PETIȚIA ON-LINE AICI: http://www.petitieonline.com/salvati_fotbalul_brailean

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă