Cătălin Anghel: „Programul Ligii 2 este unul bun, dar nu contează asta foarte mult”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2014, 15:31 Liga 2
Cătălin Anghel:**

Jucătorii Săgeții Năvodari au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon al Ligii 2 la fotbal, obiectivul grupării fiind promovarea imediată.

Neînvinsă în cele opt meciuri amicale disputate în această vară, echipa din Năvodari are programată ultima partidă de verificare la finalul săptămânii, contra echipei de liga a treia, Dunărea Călărași, și așteaptă cu optimism debutul în eșalonul secund, mai ales că, la componența lotului, pleacă mare favorită la revenirea în prima ligă.

În prima rundă a noului sezon, Săgeata va juca împotriva formației ACS Berceni, echipă care a cochetat cu promovarea sezonul anterior. „A fost un stagiu montan foarte bun, care ne-a arătat unde suntem și ce jucători merită să rămână în lotul nostru. Am văzut problemele, lucrurile bune, dar și lucrurile rele pe care le facem și o să acționăm în consecință. Programul Ligii 2 este unul bun, dar nu contează asta foarte mult. Trebuie să ne impunem jocul și dacă vom face asta, or veni și rezultatele. Va trebui să câștigăm fiecare meci și vom trata fiecare partidă altfel”, a declarat Cătălin Anghel pentru Observator de Constanța.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 20 Aug. 2014, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă