Vlad Gordin: „Banii sunt, dar nu se mai vrea echipa”

Mihai Andries 27 Nov. 2014, 10:47 Campionat
Vlad Gordin:**

Portarul echipei Săgeata Năvodari, Vlad Gordin, a declarat în cadrul emisiunii „Trafic Sport”, de la Sport Total FM, că viceprimarul orașului i-a transmis președintelui clubului că va trimite solicitare la Federația Română de Fotbal prin care echipa să fie retrasă din campionat și să nu se mai prezinte la meciul din etapă viitoare, cu Rapid CFR Suceava.

„Din septembrie nu am văzut niciun ban”

„Am pornit la drum, aici la Năvodari, un proiect, alături de Primărie. Au fost toate condițiile la început. Din momentul în care domnul primar a fost arestat, la începutul campionatului, domnul viceprimar a venit la noi în vestiar și a spus că se va continua pe aceeași linie, că Primăria se ține de promisiune, că vor da banii necesari. Am stat o luna, două luni, trei luni și am început să ne punem semne de întrebare. Sunt fotbaliști veniți din Brazilia care nu aveau ce mânca. De multe ori, mă uităm la ei, plângeau. Din septembrie nu am mai văzut niciun ban. Săptămâna trecută am fost la domnul viceprimar, i-am explicat cum stă treaba, că vin sărbătorile, că avem nevoie de bani, că sunt fotbaliști străini care au nevoie de bilete de avion. A spus că ei caută o soluție. Azi am fost din nou. Au intrat patru băieți. A spus că nu vrea să desființeze echipa, dar nici bani nu poate să mai dea pentru că sunt niște controale de la DNA. Noi am plecat de acolo și a venit președintele căruia i-a spus că trebuie să desființeze echipa, că va trimite solicitare la Federație că retrage echipa din campionat. Președintele ne-a transmis asta”. a povestit jucătorul Săgeții

Le-au fost reziliate contractele, iar cei care stăteau în chirie au fost dați afară din case

„Băieții și-au luat niște rezilieri de contracte, dar astea nu au nicio valoare dacă echipa se retrage din campionat. Primăria a fost principalul investitor. Sponsorii nu aveau nicio putere. Erau foarte mulți oameni de bine, dar se pare că au plecat toți. Nu a mai rămas nimeni lângă echipă. Să nu mint, am primit o dată 200 de milioane care s-au împărțit la jucători, au venit 8 milioane de jucător. Mai primeam două mese pe zi, iar cazarea era asigurată de club. Alții stăteau în chirie și au fost dați afară pentru că nu a mai fost plătită chiria. Vorbesc cu băieții de acolo și Farul Constanța e într-o situație disperată. Am vorbit acum două zile cu un coleg de acolo și mi-a spus că a luat doar 13 milioane din vară până acum. Banii sunt, s-a luat o hotărâre prin care să între banii la echipă. N-au mai vrut să dea, nu se mai vrea echipa. Eu sunt de patru ani jumătate la echipa asta. Aurel Șunda m-a adus pe mine. Din moment ce am primit hârtie, sunt liber. O să îmi caut echipa, să continui”, a spus Vlad Gordin la Sport Total FM.

Mihai Andries 27 Nov. 2014, 10:47 Campionat
Pe aceeași temă