Viorel Moldovan, iepurașul din Giulești. Tehnicianul giuleștenilor le-a oferit elevilor săi o primă de 10.000 de euro

Mihai Andries 20 Apr. 2014, 17:00 Campionat
Viorel Moldovan, iepurașul din Giulești.** Tehnicianul giuleștenilor le-a oferit elevilor săi o primă de 10.000 de euro

Înainte de sărbătorile de Paști, Viorel Moldovan a făcut un nou gest, acesta le-a oferit o primă de 10.000 de euro. Tehnicianul giuleștenilor a vrut să-i ajute pe jucătorii care nu au primit niciun ban din partea conducerii administrative. Inițial, președintele feroviarilor, Nicolae Manea, i-a anunțat pe jucători că până la finalul acestei săptămâni vor primi cel puțin un salariu.

Însă, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că cei de la Astra Giurgiu nu au achitat cei 100.000 de euro plus tva din transferul lui Alexandru Ioniță II, iar TVR-ul nu a plătit banii din drepturile tv. Astfel, marți Viorel Moldovan a venit cu 10.000 de euro la Pro Rapid și i-a împărțit jucătorilor pentru a avea bani de Sărbătorile de Paști.

„Am fost premiați de antrenor încă de luni sau de marți, practic a fost o primă pentru victoria de azi, luată anticipat. Dacă eu pot la 37 de ani să mă concentrez doar la problemele fotbalistice, cred că le e destul de ușor și lor (n.r. tinerilor colegi), doar că trebuie să fie atenți” a declarat Daniel Pancu la finalul meciului de la Clinceni

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 20 Apr. 2014, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă