VIDEO! Portarul a îngropat CSMS în ultimele minute!

26 Apr. 2012, 14:01 Campionat

Ce sansa a ratat Clubul Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi! Fotbalistii ieseni au scos doar o remiza, scor 1-1, pe terenul liderului Viitorul Constanta, desi a condus cu 1-0 timp de 87 de minute si au mai ratat alte cateva ocazii uriase. Trupa lui Ionut Popa a fost cu o clasa peste liderul Viitorul Constanta, dar a platit tribut ratarilor uriase si unei gafe incredibile a portarului Irimia.

Dupa aceasta remiza, echipa din Copou ramane pe locul 3, la 4 puncte de liderul Viitorul si la 3 puncte de Delta Tulcea. Iesenii au inceput foarte bine jocul de la Ovidiu. In chiar primul minut, Vladu a sutat frumos la poarta, dar portarul Bolboasa a respins fara probleme. In minutul 8, Ramses Gado a trecut foarte bine in viteza pe langa lentul Bejan si a deschis scorul cu un sut plasat din 7 metri la coltul lung. Gazdele au resimtit socul si au avut nevoie de cateva minute pentru a ajunge pentru prima data in careul lui Irimia. Prima ocazie de gol a gazdelor e consemnata in minutul 11, cand sutul lui Vlad Rusu, din unghi a fost respins de fundasii CSMS. Doar un minut mai tarziu, Dica a executat perfect un corner de pe stanga, Iacob a reluat cu capul din marginea careului mic, dar portarul Irimia a respins in bara cu un reflex senzational. In minutul 18, Pantelie a centrat de pe dreapta perfect si Valentin Simion a reluat cu capul din 7-8 metri, putin alaturi.

Treptat, furia gazdelor s-a transformat intr-un joc de posesie, la mijlocul terenului, spre disperarea lui Gica Hagi, care a urmarit meciul, alaturi de fostul mare tenismen al Romaniei, Andrei Pavel. Ultimele doua ocazii ale primei reprize (o repriza frumoasa, peste nivelul Ligii a II-a) au apartinut jucatorilor lui Ionut Popa, care au fost aproape de a da o noua lovitura. Mai intai, in minutul 30, Petrovic a executat bine o lovitura libera de la 25 de metri, dar portarul Bolboasa a respins fara probleme, in timp ce, trei minute mai tarziu, Gado a fost aproape de a reusi dubla, dar sutul sau din intoarcere, de la marginea careului mare a fost scos cu greu in corner de la radacina barei de portarul Bolboasa.

Dupa pauza, meciul a scazut foarte mult in intensitate. Iesenii s-au multumit sa apere rezultatul inscris pe tabela, in timp ce constantenii au avut o prestatie jalnica, nefiind capabili sa puna in mare dificultate poarta lui Irimia. Gazdele au avut doar doua tresariri in startul reprizei. In minutul 47, Lazar a tras de la 18 metri putin alaturi, in timp ce 8 minute mai tarziu, Nicolae Dica a executat foarte bine o lovitura libera de la 25 de metri, dar balonul a trecut milimetric peste poarta. Viitorul a dominat teritorial, dar nu si-a creat ocazii importante.

Mai multe POZE

De partea cealalta, CSMS a avut doua ocazii uriase de a inscrie golul de 2-0, dar Ciucur a ratat incredibil singur cu portarul in minutele 66 si 85. Si daca iesenii au ratat ocaziile uriase, de marcat au facut-o fotbalistii lui Gica Hagi. In minutul 87, Carstocea a centrat perfect de pe stanga, portarul Irimia a iesit gresit pe centrare, iar pustiul Iancu a marcat cu capul pentru o remiza, nemeritata.

Etapa viitoare, CSMS Iasi joaca acasa, sambata, cu CS Otopeni.

VIITORUL CONSTANȚA – CSMS IAȘI 1-1 (0-1)
G. Iancu (87) / Gado (8)

Antrenor: Cătălin Anghel
Bolboașă – Păcuraru, Bejan, Larie, L. Turcu – Onicaș (’46 Al. Lazăr), Al. Iacob, N. Dică (cpt.) – Pantelie (’71 G. Iancu), Vl. Rusu (’46 Cârstocea), V. Simion

Antrenor: Ionuț Popa
I. Irimia – Al. Crețu, R. Tincu, Y. Camara, B. Mitrea – Ciucur (’69 Hergheligiu), C. Milea, I. Petrovic (’65 Onofraș), Cl. Tudor, Vladu (’90+3 G. Codrea) – Gado

Sursa: Bună Ziua Iași
Foto: Academia Hagi

26 Apr. 2012, 14:01 Campionat
Pe aceeași temă