VIDEO | „Hemoragie” de goluri în Crâng. Gloria Buzău a bătut Pojorâta cu 4-2

Adrian Soare, Marius ANGHEL 10 Apr. 2016, 17:39 Campionat

Partida disputată sâmbătă în Crâng, unde s-au întâlnit Gloria Buzău și Bucovina Pojorâta, în prima rundă a turneului play-out al Seriei I a Ligii 2, a fost una cu multe goluri, gazdele impunându-se cu 4-2.

Trupa lui „Vioară” pornea cu prima șansă și a vrut să tranșeze cât mai repede victoria de partea sa, astfel că după zece minute, la capătul unei acțiuni prelungite de atac, Burlacu a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. Eforturile buzoienilor au dat roade din nou spre finalul primei reprize, când Danciu a trimis mingea în suprafața de pedeapsă, iar Răduca (39) a șutat puternic din opt metri pentru 2-0. Un avantaj ce parea liniștitor, însă lucrurile nu au stat întocmai, deoarece, după pauză, pe fondul unei relaxări a echipei din Crâng, oaspeții au izbutit să revină în joc, marcând două goluri în doar trei minute. Mai întâi Căinari (52) a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de fundașul Vârtej, iar apoi Coman (55), la o greșeală a defensivei adverse, a marcat cu o lovitură de cap din careul mic, restabilind egalitatea pe tabelă.

Gazdele au simțit că situația se complică și au luat cu asalt poarta lui Pop și, câteva minute mai târziu, Dedu (65) și-a readus echipa în avantaj după ce a reluat cu capul din apropiere centrarea lui Danciu. Gloria a refăcut diferența de două goluri cu ajutorul căpitanului bucovinenilor, Jarda (78), care a deviat balonul în propria poartă în urma unei centrări de pe partea dreaptă a noului intrat în teren Bota.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic și astfel gruparea buzoiană a contabilizat trei puncte foarte importante în lupta pentru supraviețuirea în eșalonul secund.

GLORIA BUZĂ‚U            4
BUCOVINA POJORÂTA    2

D. Burlacu ”10, Răduca ”39, Mug. Dedu ”65, Jarda ”78 – aut. / Căinari ”52 – pen., M. Coman ”55

Andr. Preda – A. Iordache, Vîrtej, Vlaicu (cpt.), G. Ghiță – G. Marcu, Mug. Dedu, Danciu (Bota ”75), Bobe (Koprindzhiyski ”81) – D. Burlacu (Cl. Dumitrescu ”62), Răduca
Rezerve neutilizate: D. Sîrbu – Agache, N. Popescu, A. Voicu
Antrenor: Viorel Ion

R. Pop – D. Cristescu (Pîslaru ”82), Răuță (Vitu ”46), Jarda (cpt.), Duțică – Juncănaru, V. Stănescu, Jugaru, Căinari -Al. Marin (Buhăceanu ”68), M. Coman
Rezerve neutilizate: Puianu – Acostăchioaiei, Țârțărău, Martin
Antrenor: Dănuț Mândrilă

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 200; Arbitru: Ionuț Valentin Iugulescu 3 (Târgoviște); Asistenți: Iulian Cătălin Brînză 3 și Ciprian Iovu 3 (ambii din Botoșani); Jucătorul meciului: Mugurel Dedu 3.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 10 Apr. 2016, 17:39 Campionat
Pe aceeași temă