VIDEO | Chindia câștigă ca anul trecut la Clinceni și își continuă seria fabuloasă din campionat. Miercuri revine în localitatea ilfoveană pentru meciul de Cupă

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 21 Oct. 2017, 19:11 Campionat

De mulți ani n-a mai reușit Târgoviștea un asemenea parcurs de regularitate, opt meciuri la rând fără gol primit în competițiile oficiale, cu rezultate și joc care o confirmă drept favorită la promovarea directă în Liga 1. Cu Cherchez și Nisipeanu în tribune la Clinceni, ambii accidentați, roș-albaștrii au făcut încă un meci mare și s-au impus în fața incomodei Academica la fel ca în august anul trecut, cu 2-0.

Crinel Stoica (38) și Mihai Neicuțescu (88) au punctat pentru oaspeți și au asigurat victoria, într-un joc în care Cristian Neguț a ratat alte câteva oportunități, iar Iustin Popescu a fost imperial între buturi. Chindia își securizează poziția de pe podium după victoria de la Clinceni, la patru puncte în spatele Dunării Călărași, victorioasă și ea sâmbătă, dar cu emoții mari în fața modestei Luceafărul Oradea (1-0).

Până la derby-ul orgoliilor cu CS Mioveni, programat duminica viitoare (ora 15:00) pe „Eugen Popescu”, Chindia se întoarce miercuri la Clinceni, pentru duelul din 16-imile Cupei României cu Academica. Iar la cum s-au desfășurat ostilitățile astăzi, pronosticul e simplu: 2 solist.

În urma acestei victorii, Chindia face 27 de puncte și se află pe locul 3, în timp ce Academica Clinceni a rămas cu 22 de puncte și a căzut pe locul 6.

ACADEMICA CLINCENI – CHINDIA TÂRGOVIȘTE    0-2
Crinel Stoica 38′, Mihai Neicuțescu 88′

Ureche – Samson, Găină, Bg. Matei, M. Șandru – Balgiu – Gliga, Gab. Simion, Al. Lazăr (Al. Văduva 76′), Blejdea (M. Ion 46′) – Vl. Mihalcea
Rezerve neutilizate: Niga – Șt. Drăghici, D. Groza, Bg. Barbu, Gal
Antrenor: Erik Lincar

I. Popescu – Martac, Ispas, Vătavu, Dumitrașcu – Cr. Matei (D. Ciobotariu 69′), Honciu (Pencea 86′), L. Mihai, Crinel Stoica – Cr. Negruț (Bâtfoi 80′), Neicuțescu
Rezerve neutilizate: Meilă – Ad. Grigore, Acasandrei, Andr. Șerban
Antrenor: Nicolae Croitoru

Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov); Arbitru: Florin Miron (București); Asistenți: George Marian Fridl (Comănești) și George Bogdan Duță (Bacău).

Articol scris de Ionuț MARIN
Video: Chindia Târgoviște
Foto: Cătălin Clopotaru

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 21 Oct. 2017, 19:11 Campionat
Pe aceeași temă