VIDEO | Argeșul, mesaj pentru fani, în plină stare de urgență în România. Ce sfaturi dau Ionuț Badea și jucătorii

VIDEO | Argeșul, mesaj pentru fani, în plină stare de urgență în România.** Ce sfaturi dau Ionuț Badea și jucătorii

Echipa Campionii FC Argeș s-a alăturat inițiativei lansate de lumea sportului. Miercuri, pe pagina de Facebook a clubului piteștean a fost postat un filmuleț prin intermediul căruia îi roagă pe fani să respecte sfaturile autorităților române, în plină pandemie de coronavirus. Antrenorul Ionuț Badea și jucătorii Andrei Panait, Andrei Blejdea, Nedo Turkovic, Andrei Mirică și George Micle s-au înregistrat și îi îndeamnă pe toți să stea cât mai mult acasă în această perioadă.

Liga 2 nu se va relua prea curând. De altfel, tot sportul românesc se află în această situație. Întrecerile nu vor începe până când nu va fi ridicată starea de urgență impusă pe 16 martie. Decizia rămâne în picioare cel puțin 30 de zile, până pe 15 aprilie, dar nici după această dată lucrurile nu sunt clare. În România, problema coronavirusului se agravează de la o zi la alta, iar starea de urgență ar putea fi prelungită.

Formațiile din Liga 2 și-au trimis jucătorii acasă și le-au făcut programe personalizate de antrenament, pentru a nu pierde prea mult din pregătirea fizică. În aceeași situație se află și fotbaliștii de la Campionii FC Argeș, unii dintre ei făcându-și timp să se filmeze și să le transmită fanilor mesaje cu privire la riscurile la care se supun, dacă nu aplică regulile și recomandările specialiștilor.

„Stați acasă, alături de familie, și urmați indicațiile transmise de autorități, trebuie să câștigăm acest meci disputat ACASĂ‚!

#VulturiiStauAcasă”, precizează Campionii FC Argeș pe pagina de Facebook.

Filmulețul începe cu mesajul lui Ionuț Badea: „Bună ziua tuturor! Un gând bun și un sfat: regulile sunt făcute pentru a fi respectate, sunt făcute pentru voi și nu împotriva voastră. Rămâneți acasă! Protejați-vă pe voi și pe cei dragi vouă. Noi, «vulturii», rămânem deocamdată acasă”.

Campionii FC Argeș este cu gândul la promovare. Clasarea pe locul 4 în ierarhia Ligii 2, după 24 de etape, o face să spere cu șanse reale la accederea în Liga 1. Acumulează 38 de puncte, la unul diferență de locul 3, Turris Oltul Turnu Măgurele, dar și de locul secund, CS Mioveni.

Foto: Gabriela NEACȘU (Fotbal Club Argeș Pitești)

Pe aceeași temă