UTA și-a personalizat tricoul cu ocazia Centenarului României! „E un demers natural”. Mesajul pe care ar trebui să-l transmită tinerilor jucători

Marius ANGHEL 23 Feb. 2018, 13:00 Campionat

La conferința de presă de ieri, în care directorul general și antrenorul echipei UTA, Codru Grădinariu, respectiv Cristian Todea, au prezentat oficial achizițiile iernii, a fost arătat și noul tricoul al echipei pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Acesta a fost personalizat cu logo-ul Centenarului Marii Uniri.

În 2018, an calendaristic pentru România, utiștii vor juca pe tricou cu cifra 100, în partea stângă a pieptului. Cifra 100 simbolizează rolul activ al Aradului în înfăptuirea Unirii de la 1 decembrie 1918.

„Cred că e un demers natural, e important să-i facem pe cei tineri – atât pe cei din clubul nostru cât și pe suporteri – să cunoască rolul pe care l-a jucat urbea noastă în istorie. Leagănul Marii Uniri a fost aici și, dincolo de lucrurile declarative, a fi patriot înseamnă, în primul rând, filonul de bun simț din comportamentul cotidian”, a spus Codru Grădinariu.

Primul meci în care UTA va evolua cu cifra 100 pe tricoul va fi cel se sâmbătă, de la ora 11:00, de la Șiria, cu Academica Clinceni. E primul joc oficial din 2018 pentru cele două cluburi, ce contează pentru etapa a 22-a.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 23 Feb. 2018, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă