Surpriză la ACS Poli: Ștefan Nanu a fost reconfirmat în funcție după ce în urmă cu patru zile era demis. Până când are postul asigurat

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 12:54 Campionat
Surpriză la ACS Poli: Ștefan Nanu a fost reconfirmat în funcție după ce în urmă cu patru zile era demis.** Până când are postul asigurat

Decizie surpriză la ACS Poli Timișoara la patru zile după ce anunța demiterea antrenorului Ștefan Nanu (50 de ani), la finalul meciului de la Petroșani, unde se pierdea la scor de neprezentare, 0-3 cu Energeticianul. Astăzi, la prânz, conducerea clubului a decis să-i acorde încă o șansă lui Nanu și să-l reconfirme în funcția de „principal”.

„În urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”, a anunțat ACS Poli.

Iată ce anunța Radu Birlică, administratorul special, după înfrângerea cu Energeticianul: „Începând de astăzi, 13 octombrie, până la numirea unui nou antrenor principal, echipa noastră va fi condusă de tehnicienii Adrian Săvoiu și Călin Frunză. Ștefan Nanu va fi cooptat în departamentul sportiv al clubului”.

Ștefan Nanu o conduce pe ACS Poli din etapa a 5-a și este al treilea antrenor care a pregătit echipa timișoreană în acest sezon, după Ionel Ganea (etapele 1-3) și interimarul Petre Vlătănescu (etapa 4). În cele nouă meciuri în care a antrenat clubul alb-violet, incluzând și un joc în Cupa României pe lângă cele din campionat, Ștefan Nanu a obținut doar un egal (1-1 cu Pandurii, acasă), restul fiind înfrângeri (0-3 cu UTA, 0-1 cu Clinceni, 1-2 cu UTA în Cupă, 1-2 cu Snagov, 0-2 cu Balotești, 0-1 cu Metaloglobus, 1-3 cu Chindia și 0-3 cu Energeticianul).

După 12 etape, ACS Poli se află pe penultimul loc în Liga 2, pe 19, cu doar cinci puncte acumulate. O victorie, două egaluri, nouă înfrângeri și golaveraj 11-28 sunt cifrele clubului timișorean în acest sezon.

Sâmbătă, de la ora 11:00, ACS Poli va avea derby în etapa a 13-a a Ligii 2, contra rivalei din oraș, ASU Politehnica Timișoara. Partida se va desfășura pe stadionul Electrica, nu „Dan Păltinișanu”, iar intrarea generală costă 25 de lei.

 

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 12:54 Campionat
Pe aceeași temă