„Suntem cu toții niște proști, niște tâmpiți. Nu ai nevoie să verși găleata cu lapte în prelungiri”. Munteanu a avut o ieșirea nervoasă după ultima înfrângere a Oțelului

Marius ANGHEL 25 Nov. 2015, 23:47 Campionat

FC Oțelul a avut marile ocazii în derby-ul Dunării de Jos cu Dacia Unirea Brăila, miercuri seară, în etapa a 16-a a Ligii 2. Chipirliu a trimis în transversală, apoi l-a luat la țință pe portarul Mitrea, iar Diarra a ratat și el cel puțin două ocazii bune de a înscrie. Meciul se îndrepta către o remiză albă, însă în prelungiri Muscă a înscris după o relaxare a gălățenilor și astfel s-a impus la limită pe terenul rivalei.

La finalul partidei, managerul sportiv al FC Oțelul, Cristian Munteanu, a avut o ieșire nervoasă în fața camerelor TV și nu și-a scos jucătorii din proști și tâmpiți. Acesta nu-și explică cum de au reușit din nou să piardă un meci în prelungiri.

„Practic, am revăzut încă cinci-șase meciuri de-ale noastre, trei ocazii cu singur cu portarul, bară… Suntem tâmpiți, nu e ghinion, e prostie. Să îți bați joc de tine, ținând cont că ești într-o asemenea situație în clasament, ai nevoie de puncte pentru a te salva. Suntem cu toții niște proști, niște tâmpiți, nu numai jucătorii, ci și conducerea. Măcar pentru oamenii ăștia puțini care au mai rămas alături de noi și ne susține ar fi trebuit să câștige. Nu ai nevoie să verși găleata cu lapte în prelungiri.

Dacă până acum i-am lăudat, de acum înainte nu o să-i mai menajez. Suntem niște proști, niște tâmpiți. Nu ai voie să ratezi. Suntem echipa cu cele mai multe ocazii și nu marcăm. Îmi cer scuze față de suporterii care au stat în frig până la ora asta și au plecat dezamăgiți acasă. Jucătorii sunt niște tâmpiți, nu au nicio scuză. Problema nu este că retrogradăm, că mai sunt o grămadă de meciuri și cu câteva transferuri în iarnă putem urca în clasament, problema este că pierdem”, a spus, nervos, Munteanu în direct la DigiSport.

Florea: „Când nu respecți fotbalul, nici șansa și nici norocul nu te mai ajută”

Despre înfrângerea cu Brăila a vorbit și antrenorul Oțelului, Daniel Florea. Acesta nu-și explică nici el de ce s-a ajuns din nou în situația de a pierde în ultimele minute, spune că are jucători care nu se mai pot motiva, însă speră să scoată echipa din această pasă neagră.

„Concluzia e că atunci când nu respecți fotbalul, nici șansa și nici norocul nu te mai ajută. A fost o primă repriză așa cum am dorit-o, iar în a doua a fost o singură echipă pe teren, noi. Nici nu mai știu, cred că este a patra înfrângere pe care o suferim în prelungiri. Sunt jucători care nu mai sunt motivați, nu mai sunt mulțumiți, dar asta nu ne scuză că am pierdut în prelungiri. Fotbalul nu te întreabă dacă este drept sau nu. Nu știu de ce ajungem aici, nu pot să-mi răspuns singur la această întrebare, de ce pierdem în ultimele minute. O să fac tot posibilul să luăm puncte până la finalul anului, așa cum am încercat și astăzi. Nu reușim să câștigăm, e al 11 meci. O să încerc să scot echipa din pasa asta”, a spus, în direct la DigiSport, antrenorul Daniel Florea.

După 16 etape desfășurate în Liga 2, FC Oțelul ocupă penultima poziție în clasament, cu 9 puncte, cu unul mai mult față de Ceahlăul. Dacia Unirea Brăila stă însă mult mai bine în clasament, are 30 de puncte, e pe locul 4, la egalitate cu celelalte două echipe de deasupra ei, și are doar trei puncte mai puțin față de liderul FC Rapid.

Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 25 Nov. 2015, 23:47 Campionat
Pe aceeași temă