Știința Miroslava nu se desparte doar de jucători, ci și de conducători. Oficialul care a contribuit în ultimii ani la performațele echipei ieșene și-a dat demisia

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 14:04 Campionat

Pe lângă jucători, Știința Miroslava s-a despărțit și de unul dintre cei mai vechi conducători ai clubului, omul care a asistat atât la promovarea în Liga 3, ratarea la mustață a accederii în eșalonul secund, dar, mai apoi, și la trecerea în Liga 2. Acesta demisionase de ceva timp din funcția de președinte, însă anunțul oficial de despărțire a fost publicat abia astăyi, 14 decembrie.

După mijlocașul Cornel Căinari, portarul Raul Avram (24 de ani) și fundașul Paul Mateciuc (22 de ani), tot la capitorul despărțiri de Știința Miroslava îl putem trece acum, la final de primă parte a campionatului Ligii 2, și pe președintele Daniel Acatrinei.

„Îți mulțumim, domnule președinte Acatrinei!

CS Știința Miroslava anunță că s-a despărțit de președintele trupei din Uricani, Acatrinei Daniel.

Îi mulțumim pe această cale pentru tot efortul depus, pentru toate momentele plăcute și neplăcute petrecute alături de echipă în toți acești ani, dar și pentru tot aportul adus în punerea Științei pe harta fotbalului românesc”, a anunțat clubului din Miroslava pe site-ul oficial.

Primarul comunei Miroslava, unul dintre principalii factori de decizie de la Știința, anunța pentru Liga2.ro încă dinainte de finalul turului că echipa a rămas fără președinte Daniel Acatrinei. „Daniel Acatrinei nu mai este președintele clubului. Eu am nevoie de un președinte care să se implice, să stea acolo și să rezolve problemele, să fie în permanență la echipă. Acatrinei nu avea timp. El și-a dat demisia și am acceptat-o. În momentul de față suntem în căutarea unui președinte”, a completat Dan Niță.

Știința Miroslava s-a dezlănțuit în ultimele trei etape programate în 2017. A câștigat cu 3-0 meciul cu Ripensia, a trecut cu 5-0 de ASA Târgu Mureș și a învins-o cu 4-1 pe Dacia Unirea Brăila pentru a încheia prima parte a sezonului, prima în cadrul campionatului Ligii 2, deasupra locurilor retrogradabile. Știința se clasează pe locul 13, cu 22 de puncte, la două puncte de ultimele două locuri retrogradabile, după ce în 21 de meciuri a obținut 6 victorii, 4 egaluri și 11 înfrângeri, având un golaveraj negativ: 28 – 46.

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă