SOS Pandurii! Clubul a scos la vânzare abonamentele pentru noul sezon. Fanii au dat start campaniei prin care pot salva echipa de la depunctare și retrogradare

Marius ANGHEL 26 May. 2019, 11:55 Campionat
SOS Pandurii! Clubul a scos la vânzare abonamentele pentru noul sezon.** Fanii au dat start campaniei prin care pot salva echipa de la depunctare și retrogradare

În încercarea de a strânge bani pentru a plăti datoria de aproximativ 80 de mii de euro și pentru a stinge cele două litigii pe care le are la FIFA cu foștii jucători Gordan Bunoza și Nikola Vasiljevic, Pandurii a scos la vânzare abonamente pentru noul sezon, disponibile încă de la meciul de ieri cu ASU Politehnica (1-0).

Pandurii recunoaște într-un comunicat postat pe site-ul oficial că FIFA are dreptate prin verdictele date în cazul litigiilor depuse de cei doi jucători și face un apel disperat către autorități locale, suporteri, firme, asociații, sindicate să sprijine financiar clubul în această situație disperată, pentru a putea achita datoriile și a evita depunctarea care i-ar atrage retrogradarea. În schimb, Pandurii anunță că va permite accesul gratuit la meciurile echipei pe noul stadion din Târgu Jiu, pe tot parcursul sezonului competițional 2019-2020, tuturor celor care o vor sprijini pentru „depășirea acestui moment de cumpănă în istoria clubului”.

Zis și făcut. Începând de ieri, dinaintea ultimului joc pe teren propriu din acest sezon, clubul a scos la vânzare abonamente, iar primii fani ai echipei au sărit în ajutor. Abonementele costă numai 100 de lei și sunt valabile pentru sezonul competițional 2019-2020, când Pandurii are șanse mari să joace pe noul stadion din Târgu Jiu.

Pandurii speră, în acest fel, să strângă banii necesari și să plătească datoriile până la 30 mai, ora 24:00, termenul limită, pentru a evita depunctarea care ar retrograda-o în Liga 3. Echipa gorjeană s-a salvat matematic, pe plan sportiv, de la retrogradare și speră să evolueze și în noul sezon tot în Liga 2, însă de această dată pe noul stadion din Târgu Jiu.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Pandurii se află pe locul 15, ultimul care asigură menținerea în Liga 2, și nu mai poate fi depășită pe plan sportiv de Energeticianul, ultima retrogradată. În ultimul meci al campionatului, Pandurii joacă în deplasare la Cluj-Napoca, împotriva celor de la Universitatea Cluj (locul 3).

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 26 May. 2019, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă