Șfaițer putea bloca show-ul: „300% nu vroiam să se joace meciul ăstă”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 19:30 Campionat
Șfaițer putea bloca show-ul:**

Președintele clubului FC Botoșani este extrem de îngrijorat de starea terenului. De altfel, imediat după terminarea partidei, el l-a contatat pe patronul firmei care se ocupă de întreținerea gazonului de pe Municipal și i-a solicitat să demareze cât mai repede lucrările de refacere.

„Cu un ochi plâng și cu unul râd. Știți foarte bine cât de mult țin la ceea ce înseamnă infrastructură. La teren de joc cred că sunt diabolic. Am avut de ieri o stare de neliniște. Ne-am pregătit, am reușit să dezăpezim terenul”, a spus Cornel Șfaițer care și-ar fi dorit ca meciul cu Dunărea Galați să fie amânat pentru a nu se distruge suprafața de joc.

„Am analizat, aveam acceptul Galațiului dar erau condițiii regulamentare. Trebuia să jucăm mâine… Eu, 300% nu vroiam să se joace meciul ăstă. Mi-aș fi dorit să se joace peste două-trei săptămâni. L-am sunat imediat după meci pe domnul Oprișan și mi-a zis să stau liniștit. I-am spus că nu am liniște. Și băieții, în vestiar, mi-au spus: Nea Cornel, știm că ți-am stricat terenul dar victoria e importantă. Eu sper să refacem terenul exact cu am fost”, a adăugat oficialul botoșănean.

Cât privește jocul echipei, Cornel Șfaițer a remarcat agresivitatea și dorința de a câștiga împotriva unei echipe incomode care a învins la Otopeni și a pierdut în prelungiri cu Delta Tulcea.

„S-a văzut determinarea echipei atât în meciul de la Suceava cât și în meciul de astăzi. Echipa noastră este bine pregătită fizic, sunt agresivi, au luptat eroric. Eu sper să aibă aceeași concentrare până la finalul campionatului. M-aș bucura enorm de mult să reușim mai devreme dar va fi foarte greu. De acum, ne va studia foarte bine orice echipă”, a mai afirmat Șfaițer.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 19:30 Campionat
Pe aceeași temă