Sechelariu cedează gratis Primăriei locul și palmaresul FCM-ului!

22 Jul. 2012, 07:24 Campionat
Sechelariu cedează gratis** Primăriei locul și palmaresul FCM-ului!

Patronul echipei FCM Bacău, Dumitru Sechelariu este gata să dea gratuit clubul către Primăria orașului, arătându-se dezamăgit de lipsa de sprijin din partea edilului Romeo Stavarache.

Omul de afaceri a spus, în exclusivitate pentru Sport Total FM, că a fost păcălit de primar în urmă cu patru ani, când acesta i-a promis că echipa de fotbal va primi sprijin din partea autorităților locale. Astfel, după ce a promis că se va retrage din fotbal dacă nu va câștiga alegerile, Sechelariu a ales să cedeze clubul gratis către Primărie, contra promisiunii că oamenii de acolo se vor îngriji de el. Le-a propus să cumpere și tot lotul contra sumei de 500.000 de euro, care nici măcar nu trebuia plătită toată odată, însă aleșii nu dau semne că ar fi interesați de vreuna dintre oferte.

„€œMi-am făcut datoria timp de 21 de ani față de clubul FCM Bacău. Regretul meu e că am făcut o ofertă extrem de avantajoasă factorilor locali. Am cerut 500.000 de euro eșalonat pentru o echipă cu contractele și plata la zi, fără nicio datorie față de stat. O echipă care juca foarte bine, care demonstra că are pretenții și poate promova în liga națională, cu aducerea a doi sau trei jucători. Din păcate, nu s-a putut. Ani de zile am ținut echipă și nereușita din alegeri nu îmi dă posibilitatea să o mai sprijin”, a declarat Dumitru Sechelariu, în emisiunea „ÂœFotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„€œProbabil că echipa se va desființa. Spun în premieră că locul de divizie și culorile clubului le ofer gratuit Bacaului. Dacă nici gratuit nu vor să îl ia, atunci ce să mai zicem? Să ia palmaresul, culorile și locul de ligă secundă și să aibă grijă de ele. Dacă nu vor jucătorii de la FCM, care formau o echipă omogenizată, îi voi vinde separat”, a mai spus omul de afaceri.

„€În 2008 am avut o întrevedere, am discutat împreună cu parlamentarii și viitorii parlamentari liberali din Bacău. Au fost niște discuții deschise și am avut promisiuni că vom colabora, dar a fost o păcăleală, nimic altceva. Asta e viața”, a încheiat Sechelariu.

Sursa: Sport Total FM

22 Jul. 2012, 07:24 Campionat
Pe aceeași temă