Săndoi continuă pe banca Argeșului! Antrenorul recunoaște că, după terminarea turului, s-a întâmplat ceva cu echipa sa: „Nu suntem nici în căruță, nici în teleguță!”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 17:21 Campionat
Săndoi continuă pe banca Argeșului!** Antrenorul recunoaște că, după terminarea turului, s-a întâmplat ceva cu echipa sa:

Emil Săndoi va continua pe banca tehnică a echipei FC Argeș, conducerea clubului luând decizia să-i ofere o nouă șansă antrenorului, după ce în urmă cu două săptămâni îi impusese, lui și jucătorilor, să câștige următoarele două meciuri. Anunțul de susținere n-a fost făcut oficial, însă se subînțelege, având în vedere că Săndoi se va afla, cel puțin, pe bancă și la meciul din această etapă a Ligii 2, cu „U” Cluj. Președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, Cristian Gentea, spunea săptămâna trecută că se așteaptă rezultatul meciului cu ASU Politehnica pentru a se discuta din nou despre soarta antrenorului.

Cu două puncte obținute în ultimele două meciuri, cu Energeticianul și ASU Politehnica, adică din jocurile în care conducerea clubului ceruse maximum pentru a avea motiv să deblocheze salariile, dar și pentru a menține stafful tehnic condus de Emil Săndoi, FC Argeș merge mai departe în aceeași formulă.

Duminică, de la ora 20:00, alb-violeții joacă la Cluj Napoca împotriva Universității, iar Emil Săndoi spune că orice rezultat pozitiv înregistrat trebuie tranformat într-un nou început. Antrenorul așteaptă de la jucătorii săi o motivație în plus față de ce au arătat până acum, tocmai pentru că vor juca într-un derby între două echipe de tradiție. Săndoi recunoaște că a observat în acest început de an la jucătorii săi că nu mai au elanul și entuziasmul arătat în prima parte a sezonului. FC Argeș are două înfrângeri și două remize de la reluarea campionatului.

„Trebuie să fie o motivație în plus la această partidă pentru fiecare dintre jucători, fiind un derby între două echipe de tradiție. Nu am reușit să marcăm, dar jucătorii și-au dorit și își doresc, o demonstrează de fiecare dată. A fost doar un concurs de împrejurări. Parcă după terminarea turului s-a întâmplat ceva. Elanul și entuziasmul au dispărut. Parcă ne-am pierdut puțin din acea dăruire, acea dorință. Este și o situație specială. După ce am făcut 40 de puncte, nu suntem nici în căruță, nici în teleguță! Vrem să reaprindem flacăra entuziasmului și a dorinței la fiecare jucător. Nu trebuie să uităm că într-o perioadă eram pe locul 2, pe 3. Trebuie să ne dorim să ajungem acolo, indiferent de problemele pe care le avem. Acest lucru nu-l putem face fără aportul publicului. Cred că suporterii vor veni și la Cluj și le mulțumim pentru eforturile pe care le fac. Orice rezultat pozitiv pe care-l înregistrăm de acum înainte trebuie să-l transformăm într-un nou început. Poate nu suntem în cea mai bună formă sportivă, dar fiecare jucător are perioade bune și mai puțin bune. Dar vă spun că ei au fost cât se poate de receptivi de fiecare dată și vor fi și de acum înainte”, a spus Emil Săndoi în conferința de presă premergătoare meciului cu „U” Cluj.

Dacă FC Argeș (43 pct.) are doar două puncte obținute în primele patru etape desfășurate în 2019, „U” Cluj (56 pct.) are maximum de puncte și a urcat pe locul 2 în clasament. Partida de pe Cluj Arena va fi și una în care gazdele vor încerca să se răzbune pentru eșecul suferit în tur, piteștenii câștigând cu 2-1 pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă