Săgeata, la două meciuri distanță de excluderea din campionat. Primăria a anunțat că nu mai poate finanța clubul

Mihai Andries 26 Nov. 2014, 16:47 Campionat

Întregul staff al echipei de fotbal Săgeata Năvodari, de la antrenori, la jucători, maseori și preparatori fizici, s-a deplasat din nou astăzi la sediul Primăriei Năvodari, pentru a încerca să ajungă la o înțelegere cu administrația locală, pentru plata restanțelor salariale. Problemele clubului Săgeata sunt legate de neplata salariilor pe ultimele trei luni și a primelor de joc.

Inițial, accesul în instituție nu a fost permis, apoi, însă, protestatarilor li s-a cerut să-și desemneze reprezentanți pentru a participa la discuții cu viceprimarul și consilierii locali. În cele din urmă, trei jucători, însoțiți de fostul antrenor principal Cătălin Anghel, actualul principal Gică Butoiu și Mircea Burlacu, care îi reprezintă juridic pe jucători, au intrat la negocieri.

Viceprimarul Florin Chelaru le-a explicat reprezentanților Săgeții Năvodari că Primăria și Consiliul Local nu mai pot finanța clubul, deoarece chiar primarul Nicolae Matei este în arest pentru acest proiect. Autoritățile locale au încercat să caute investitori privați care să preia finanțarea clubului Săgeata Năvodari, dar nu au găsit pe nimeni dispus să dea bani. Până la pauza competițională, Săgeata Năvodari mai are de disputat două meciuri. Dacă echipa nu se va prezenta la ambele meciuri, atunci el va fi exclus din campionat pentru două neprezentări.

Vă reamintim că după arestarea primarului Nicolae Matei în septembrie, situația a devenit incertă la clubul de la malul mării, însă criza s-a agravat în ultimele 30 de zile. Mai întâi, Aurelian Băbuțan și-a dat demisia din funcția de manager general al echipei, pentru ca apoi și principalul Cătălin Anghel, împreună cu stafful său, să renunțe la colaborarea cu Săgeata

Sursa: Observator de Constanța
Foto: Alexandru RAITA
 

Mihai Andries 26 Nov. 2014, 16:47 Campionat
Pe aceeași temă