S-a cerut amânarea unui nou meci din Liga 2. Campionii FC Argeș a trimis cerere la FRF pentru reprogramarea jocului cu CSM Reșița

Marius ANGHEL 02 Oct. 2019, 10:55 Campionat

Încă o echipă din campionatul Ligii 2 a solicitat în această perioadă amânarea unui joc. După UTA, care a cerut reprogramarea meciurilor cu Rapid (etapa 10) și Concordia Chiajna (etapa 11), și Dunărea Călărași, care a solicitat și ea amânarea jocului cu Rapid (etapa 11), mai nou, Campionii FC Argeș a înștiințat FRF că vrea amânarea partidei cu CSM Reșița din etapa a 11-a. Toate cele trei echipe au cel puțin doi jucători convocați la naționale. În cazul formației piteștene, aceasta are trei jucători convocați la trei naționale diferite, doi dintre ei fiind portari.

Campionii FC Argeș a primit adrese de convocare pentru portarii Răzvan Ducan (19 ani), la naționala U19 a României, Sebastian Agachi (19 ani), la naționala U21 a Moldovei, și pentru fundașul Kevin Moihedja (23 de ani), la reprezentativa Insulelor Comore. Cei trei vor fi plecați din lot în perioada 1-16 septembrie, însă clubul piteștean a solicitat amânarea doar meciului de pe teren propriu cu CSM Reșița, din etapa a 11-a, programată în perioada 12-13 octombrie. Nu însă și a celui de sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14:00, de la Timișoara, cu ASU Politehnica, din runda a 10-a.

„În perioada 1-16 septembrie, Nicolae Dică, antrenorul echipei noastre, nu se va putea baza pe serviciile celor trei jucători iar oficialii clubului FC Argeș au cerut FRF să amâne meciul cu CSM Reșița, din etapa 11 a Ligii 2 Casa Pariurilor, rundă care este programată să se dispute în perioada 11-13 octombrie 2019. În cererea trimisă forului condus de Răzvan Burleanu, oficialii grupării din Trivale au motivat faptul că Ducan și Agachi sunt jucători sub 21 de ani și se încadrează în numărul de minim doi fotbaliști convocați pentru a solicita amânarea unui joc”, anunță clubul piteștean pe pagina sa de Facebook.

Portarul Răzvan Ducan a fost convocat la naționala U19 a României, care s-a reunit ieri, se pregătește la Timișoara până pe 6 octombrie, iar meciurile cu Serbia, Spania și Lituania le are programate pe 8, 11 și 14 octombrie.

Portarul Sebastian Agachi (foto) a fost convocat la reprezentativa de tineret a Republicii Moldova, care are meciuri pe 11 și 15 octombrie cu Țara Galilor și Belgia.

În fine, fundașul Kevin Moihedja a fost chemat la repezentativa Insulelor Comore pentru meciurile cu Togo și Egipt, din cadrul tururilor preliminare ale Cupei Mondiale de fotbal din 2022, zona Africa. Acestea sunt programate în perioada 7-16 septembrie.

În acest sezon au mai fost amânate două meciuri până acum și vor fi reprogramate cel mai probabil la începutul lunii noiembrie. Petrolul – Csikszereda (etapa 5) și „U” Cluj – UTA (etapa 6) sunt respectivele jocuri.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 02 Oct. 2019, 10:55 Campionat
Pe aceeași temă