Ripensiștii au făcut primul antrenament sub comanda lui Paul Codrea. Echipa timișoreană s-ar putea întări cu tineri de la ACS Poli și Viitorul

Marius ANGHEL 12 Dec. 2017, 20:22 Campionat
Ripensiștii au făcut primul antrenament sub comanda lui Paul Codrea.** Echipa timișoreană s-ar putea întări cu tineri de la ACS Poli și Viitorul

După ultimul meci oficial din Liga a 2-a, Ripensia Timișoara mai face o serie de antrenamente ușoare. Scopul principal este ca noul antrenor Paul Codrea și lotul să „facă cunoștință”, iar prima ședință de pregătire sub comanda fostului internațional a avut loc marți. Tehnicianul care a lăsat ACS Ghiroda din Liga 3 pentru ocupanta locul 11 din eșalonul secund spune că, deocamdată, nu a luat decizii în privința lotului.

Codrea va mai face săptămâna aceasta câteva antrenamente cu fotbaliștii Ripensiei, după care jucătorii vor primi vacanță. „Încă nici nu mă știu bine cu băieții, nici nu am vorbit cu cei de la club despre sosiri sau plecări. Vom vedea, nu am luat încă decizii”, ne-a spus Codrea.

Din informațiile noastre însă, Codrea are câteva nume la care se gândește de la Ghiroda, echipă pe care a lăsat-o pe locul 9 în Seria a 4-a din Liga a 3-a. Antrenorul ar fi interesant de golgheterul Alexandru Baranyi, care nu a jucat niciodată mai sus de eșalonul trei, dar nu numai.

Întăriri cu jucători U21 și pe posturile deficitare

Din informațiile nostre, Codrea ar fi tentat să îi aducă la Ripensia pe fotbaliștii U21 Mario Contra și Alin Burdeț. Ambii sunt jucători care în tur au fost împrumutați la Ghiroda. Contra are 18 ani și este portarul clubului timișorean ACS Poli. În cazul său însă, e posibil ca alb-violeții să îl cheme înapoi pentru retur, când Contra ar putea sta în buturile formației U19 din Liga Elitelor. Alin Burdeț este un fundaș central produs al Academiei Hagi, iar primăvara viitoare va împlini 20 de ani.

Săptămânalul Fotbal Vest anunță că Ndiaye Mediop va ajunge la FC Viitorul. În urmă cu o săptămână, într-un interviu filmat, golgheterul Ripensiei se autopropunea la FCSB. Senegalezul are 14 goluri în Liga a 2-a, la fel ca Bogdan Rusu și Valentin Alexandru. Jumătate din ele au fost marcate contra celor de la Foresta Suceava, în prima etapă.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 12 Dec. 2017, 20:22 Campionat
Pe aceeași temă