Ripensia face prima deplasare cu avionul în acest sezon, pentru meciul cu Farul. Pelici: „Urmează o săptămână grea, cu trei jocuri pentru noi”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 20 Sep. 2019, 11:50 Campionat
Ripensia face prima deplasare cu avionul în acest sezon, pentru meciul cu Farul.** Pelici:

Ripensia Timișoara nu are meci săptămâna aceasta, dar va juca trei în săptămâna ce urmează. Prima partida o va avea la Constanța, luni, cu Farul, după care roș-galbenii vor disputa două meciuri acasă, în Cupă, cu Sepsi, și apoi cu Sportul Snagov, în etapa a 9-a. Tocmai din acest motiv, pentru drumul în Dobrogea, bănățenii vor merge dus-întors cu avionul.

În campionat, ripensiștii vin după remiza de la Miercurea Ciuc, 2-2 cu FK Csikszereda, și vor avea partea de o nouă deplasare în etapa a 8-a a Ligii 2. Echipa antrenată de Alexandru Pelici joacă tocmai luni, la Constanța, cu Farul, și pentru că va avea un program încărcat după aceea, a decis să meargă cu avionul până la București, de acolo face deplasarea cu autocarul către Constanța, iar a doua zi după joc va reveni din Capitală tot pe calea aerului.

„Sunt două jocuri importante, cu echipe aflate în a doua parte a clasamentului, importante pentru noi, ne dorim să ne întoarcem, ca și de la Miercurea Ciuc, cu punct sau puncte. Sperăm să nu repetăm aceleași greșeli pe care le-am făcut la Ciuc, să fim concentrați pe toată durata jocului. Și dacă reușim să marcăm de două ori, să ne întoarcem cu toate punctele. Va absenta doar Zaluschi, Apro revine după etapele de suspendate. Sperăm să fim inspirați în alcătuirea primului 11, urmează o săptămână grea pentru noi, cu trei jocuri. Nu am fost singurii programați așa, am văzut că și alte echipe au fost programate așa, chiar dacă au reușit să-și amâne jocurile”, a precizat Pelici despre programul încărcat de săptămâna viitoare.

Antrenorul și-a studiat bine viitorul adversar. „Farul e o echipă echilibrată, au un golaveraj de 4-4. Au jucători cu experiență la acest nivel, mă refer la Lică, care anul trecut afost la Snagov, Carabela, fundașul stânga, Antoche, care a devenit un pion de bază. Au făcut tranferuri interesante, Patrick Petre ultimul, un jucător care poate face diferența în orice moment, Răzvan Greu de la U Cluj,un jucător interesant de Liga 2, la fel Doumbia, care a fost și anul trecut, cei doi Stoica, Ionuț și Alexandru. Va fi un meci dificil, interesant, nu știm care va fi starea terenului. Probabil această stare a terenului îi pune și pe ei în dificultate în momentele de posesie. O echipă bine așezată, cu un antrenor tânăr, care își dorește să facă performanță. Îi doresc mult succes în carieră, să se ridice cel puțin la nivelul la care a fost ca jucător”, a mai spus Pelici.

Înaintea meciului de la Constanța, din etapa a 8-a, Farul e pe locul 11, cu 9 puncte. Ripensia are 8 și este pe poziția a 13-a. Partida e programată luni, de la ora 17:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 20 Sep. 2019, 11:50 Campionat
Pe aceeași temă