Reacția fostului patron al lui Marius Baciu, după ce antrenorul lui Turris a fost ridicat de trupele SIAS imediat după meciul cu Snagov. Ce spune președintele clubului din Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 17:25 Campionat
Reacția fostului patron al lui Marius Baciu, după ce antrenorul lui Turris a fost ridicat de trupele SIAS imediat după meciul cu Snagov.** Ce spune președintele clubului din Turnu Măgurele

Ilie Ciuclea, patronul clubului Daco-Getica, fosta echipă a lui Marius Baciu (44 de ani), a vorbit pentru ProSport despre situația în care a ajuns actualul antrenor al echipei Turris Oltul Turnu Măgurele.

După ce Marius Baciu a fost săltat de către trupele SIAS de la stadionul din Colentina, la finalul meciului Sportul Snagov – Turris Oltul Turnu Măgurele (scor 2-3), Ilie Ciuclea a spus cum a aflat despre reținera fostului căpitan al Stelei.

„Îmi găsesc foarte greu cuvintele. Este pentru prima dată cănd la mine la stadion vin trupele speciale. Toți copilașii erau speriați, după ce i-au văzut pe cei care erau îmbărcați ca în filme cum îl ridicau pe Marius. Nu știu pentru ce a fost reținut Marius Baciu. El a fost unul dintre căpitanii Stelei și nu este deloc plăcut ce i se întâmplă în aceste momente.

Pe mine m-a anunțat șeful nostru de la pază și mi-a spus tot ce s-a întâmplat la stadion. Doar Marius Baciu și Dumnezeu știu ce a făcut. Chiar nu știu ce să vă mai spun. Mă gândesc acum la familia lui Marius”, a spus Ionel Ciuclea.

Antrenorul echipei Turris-Oltul, Marius Baciu, a fost reținut de „mascați” imediat după finalul partidei din Colentina. Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din București de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț și apoi l-au urcat într-o dublă pentru a-l deplasa la secție, scrie gsp.ro. Sursa citată susține că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că antrenorul joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri.

Președintele clubului Turris: „Nu știu nimic! Suntem șocați”

Președintele clubului Turris Oltul, Mădălin Ioniță, nu știe nici el de ce Marius Baciu a fost ridicat de „mascați”.

„Eu am plecat imediat după sfârșitul meciului. Nu știu nimic! Am înțeles doar că au venit jandarmii. Chiar nu știu nimic. Suntem șocați. Așteptăm un comunicat din partea celor care l-au ridicat. Dacă este pe linie sportivă, e clar că nu mai putem continua. Ne delimităm de astfel de lucruri. Baciu e de două săptămâni la noi. Bănuiesc că nu este vorba de fapte petrecute aici. Eu sunt curat, clubul, cred eu, că e curat. Dacă cineva a făcut ceva fără știrea mea trebuie să răspundă legii. Așteptăm și noi să vedem comunicatul. Până atunci suntem în stare de șoc și nu știm ce să spunem”, a declarat Ioniță pentru gsp.ro.

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă