Rapid n-a putut să-și întrerupă seria neagră nici cu CF Brăila. Doar remiză la ultimul meci pe Areni în acest sezon

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 15:44 Campionat
Rapid n-a putut să-și întrerupă seria neagră nici cu CF Brăila.** Doar remiză la ultimul meci pe Areni în acest sezon

Rapid Suceava rămâne fără victorie în campionat de 12 etape după ce a remizat miercuri, pe teren propriu, 1-1 cu CF Brăila, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a play-off-ului Seriei I a Ligii 2.

„Alb-vișiniii” au dominat teritorial prima repriză, însă au întâmpinat dificultăți în a se apropia periculos de poarta adversă. Astfel, în prima jumătate de oră singura ocazie de gol cât de cât notabilă a venit dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, executată de Onciu. Insistența sucevenilor avea să fie răsplătită totuși în minutul 35 de „eurogolul” reușit de Apostol, care a lobat cu succes trei adversari fără ca mingea să atingă pământul, pentru a puncta tot cu un lob, de la 16 metri, mingea ștergând bara transversală înainte să intre în plasă.

După cum au decurs ostilitățile în prima parte, se părea că rapidiștii nu vor avea probleme în a-și asigura cele trei puncte. Numai că jucătorii pregătiți de Bogdan Tudoreanu au ieșit de la cabine mult mai pasivi, ceea ce le-a permis oaspeților să prindă mai mult curaj și să restabilească egalitatea în minutul 60 prin Spiridon, care a împins mingea cu șpițul în poartă, de la șase metri, profitând de lipsa de reacție a apărătorilor suceveni.

După primirea golului, „ceferiștii” au început să se precipite și mai mult în încercarea de a găsi culoare spre poarta adversă, numai că golul de 2-1 era să pice tot în poarta lui Pascal, la reluarea cu capul aceluiași Spiridon.

RAPID CFR SUCEAVA    1
CF BRĂ‚ILA            1

G. Apostol ”35 / Spiridon ”60

C. Pascal – D. Bălan (cpt.), Ferariu, Plecanciuc, Sumanariu – Gheorghiciuc, Sfrijan, M. Onciu, G. Apostol – M. Negru, Buziuc
Rezerve neutilizate: Rebenciuc – R. Sava, C. Bosânceanu, R. Bosânceanu, Vornicu, Velescu
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

C. Mitrea – G. Niță, Bârsănel, Stănciulescu (cpt.), Stângaciu – G. Gheorghe (P. Ioan ”56), Spătaru (Spiridon ”11), Pușcașu, Petean – A. Radu (I. Kovacs ”79), Bg. Ungureanu
Rezerve neutilizate: Șt. Leu – Mucuță, T. Vișan, Pitulice
Antrenor: Alin Pânzaru

Stadion: Areni (Suceava); Specatori: 500; Arbitru: Dan Grigore Botescu (București); Asistenți: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) și Cosmin Vătămanu (București); Jucătorul meciului: George Apostol.

Sâmbătă, în ultima etapă din actualul sezon, Rapid va evolua în deplasare, cu Gloria Buzău. CF Brăila va primi vizita liderului FC Voluntari.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 15:44 Campionat
Pe aceeași temă