Prunea: „Sper să revenim acolo unde ne este locul, pe locul 1”

Prunea:**

Detronată de Slobozia din fotoliul de lider al seriei I după semieșecul de pe teren propriu cu Bacăul, CSMS Iași poate reveni, sâmbătă, pe prima poziție. Ieșenii întâlnesc liderul la zi al play-off-ului, Unirea Slobozia și în cazul unui succes iau fața echipei pregătite de Adrian Mihalcea. Președintele executiv al moldovenilor, Florin Prunea, a declarat că are încredere în echipa sa că poate obține cele trei puncte necesare revenirii pe primul loc.

„Va fi un meci dificil, întâlnim liderul, o echipă care deși nu are licență și nu poate promova în Liga I, respectă competiția, respectă fiecare meci și trebuie felicitată pentru acest lucru. Noi ne dorim cele trei puncte și sunt convins că le vom obține dacă vom juca așa cum am făcut-o în meciurile din acest an în sezonul regulat. Sper să luăm cele trei puncte și să revenim acolo unde ne este locul, pe locul I”, a declarat Florin Prunea.

Oficialul ieșean este convins că echipa din Copou va arăta altfel decât în meciul cu Bacăul, când a făcut cel mai slab meci din acest an. „Jucătorii nu sunt roboți, e normal să prindă și o zi mai slabă. În sezonul regulat noi am jucat cu cea mai bună echipă meci de meci, chiar dacă au existat unele riscuri legate de accidentări sau suspendări. Am respectat competiția și este normal să facem acest lucru. Cu Bacăul am jucat mai slab, da nu cred că vom repeta aceeași evoluție și sâmbătă, cu Slobozia”, a completat Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă