Poenaru: „Dacă am fi primit penalty în minutul unu, jocul ar fi fost altul”

17 Sep. 2011, 18:11 Campionat
Poenaru:**

La finalul partidei care a consfințit prima victorie a echipei sale în actuala ediție de campionat, antrenorul Gheorghe Poenaru era vlăguit de puteri, dar mulțumit de rezultat.

„Știam că va fi greu, mai ales că veneam după câteva insuccese în meciuri în care noi meritam mai mult. A fost un meci extrem de disputat, aș putea spune și echilibrat în anumite momente, dar cei care și-au dorit mai mult și au reușit, am fost noi. Sper ca jucătorii să își revină psihologic și din etapa viitoare să recuperăm punctele pe care le-am pierdut acasă. Curiliuc e un jucător în care ne punem mari speranțe, un jucător cu evoluții oscilante din păcate și s-a dovedit că atunci când l-am folosit titular, randamentul lui a fost mai slab. Din rolul de „armă secretă” și-a îndeplinit rolul pe care l-a avut și astăzi ne-a adus trei puncte. Dacă am fi primit penalty în minutul unu, jocul ar fi fost altul, echipa s-ar fi descătușat și n-am fi stat cu sufletul la gură să marcăm golul. Am insistat să nu ne retragem, dar frica de nu a lua gol s-a văzut și în unele moment băieții s-au retras, dar am terminat victorioși meritat, zic eu. Ne vom pregăti cu maximă seriozitate pentru meciul de cupă, unde vom încerca să dăm posibilitatea să evolueze celor care au jucat mai puțin până acum.”

După ce și-a făcut jucătorii praf la vestiar, antrenorul celor de la FC Snagov, Laurențiu Reghecamf, s-a urcat bosumflat în autocar și a refuzat să dea declarații.

Sursa: sport.bacaul.ro

Foto: Dan DUȚĂ‚

17 Sep. 2011, 18:11 Campionat
Pe aceeași temă