Ploaie de remize! Pandurii a bifat al treilea egal consecutiv și a ajuns la șapte meciuri fără succes. „A intervenit și teama aceasta de victorii”

Pandurii Târgu Jiu a bifat, sâmbătă, după desfășurarea etapei a 13-a din Liga 2, a treia remiză consecutivă, scor 1-1, la Motru, cu ASU Politehnica Timișoara.

Fără titularii Mera, Poparadu și Sorescu, bănățenii s-au văzut conduși în minutul 27, prin fundașul Daniel Lung, care a reluat în poartă, din 4 metri, balonul ricoșat din apărătorii adverși. Prima ocazie o avuseseră oaspeții, în minutul 16, când balonul trimis cu capul, de Krausz, a șters transversala.

Deși a controlat partea secundă, ASU Politehnica a egalat de-abia în prelungiri, când lovitura liberă executată de Predescu a fost reluată cu capul, în plasă, de Raul Krausz. S-a încheiat 1-1 și Pandurii a rămas fără victorie de șapte etape.

Ploaie: „A intervenit teama de victorii”

Gorjenii au câștigat ultima data în runda a 7-a, scor 2-0 la Balotești. Pe teren propriu, la Motru, fosta vicecampioană a României încă n-a cunoscut gustul succesului.

„Nu am făcut un meci strălucit. Probabil că a intervenit și teama aceasta de victorii. Am condus până în minutul 90, dar n-am fost atenți la o lovitură liberă, la o fază fixă. Așa am făcut și la Arad, am condus cu 2-0 și am fost egalați. E adevărat, cei de la Timișoara și-au creat câteva ocazii bune, noi mai puține. Repet, nu am făcut nici noi un meci foarte bun, dar nici Timișoara nu a jucat strălucit. Ne-au dominat puțin fizic, iar în repriza a doua era normal să vină peste noi, pentru că am pasat mult în propriul teren. Cum spuneam, probabil avem un anumit trac la jocurile de acasă. Va trebui din nou să ne recuperăm în deplasare punctele pierdute la Motru. Sperăm să reușim acest lucru săptămâna viitoare, la Miroslava”, a declarat tehinicianul gorjenilor, Marcel Ploaie, la conferința de presă de după meci.

Cu egalul înregistrat cu ASU Poli, Pandurii a făcut 15 puncte, e la egalitate cu Dacia Unirea Brăila și Metaloglobus București și are doar un punct peste UTA Arad, care e pe loc retrogradabil. Săptămâna următoare urmează să joace la Știința Miroslava.

PANDURII TÂRGU JIU – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA    1-1
Daniel Lung 27′ / Raul Krauzs 90+2′

Rz. Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan, D. Lung, Șendroiu (Bujor 52′) – Dănăricu (Durkovic 70′), Raiciu – D. Pîrvulescu (Drugă 46′), Dodoi, Al. Vasilescu – Cip. Rus
Rezerve neutilizate: Ov. Jianu – Vodă, Turda, Tudoran
Antrenor: Marcel Ploaie

Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – A. Ignea, Coadă (Țugui 87′), Topic (Ghinescu 16′) – C. Predescu, Bădăuță, I. Plămadă (M. Staicu 46′)
Rezerve neutilizate: Fișteag – Crișanov, Măd. Stancu, Giuricici
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Minerul (Motru – Gorj); Spectatori: 500; Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenți: Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca) și Doru Zamfir (Slatina).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă