Petrolul și „U” Cluj, pe urmele lui Edi Iordănescu. Antrenorul a anunțat ce-l va convinge să semneze

Marius ANGHEL 19 Oct. 2018, 16:05 Campionat
Petrolul și

 

Liber de contract după ce la începutul actualului sezon al Ligii 1 a pregătit-o doar o lună pe CFR Cluj, Edward Iordănescu (40 de ani) nu a dus lipsă de oferte în această perioadă. Petrolul și „U” Cluj, echipe care de astăzi nu mai au antrenori principali, atât Leo Grozavu, cât și Adrian Falub fiind demiși, l-au contactat și s-au întâlnit cu fiul fostului selecționer al României, însă propunerile celor două cluburi de tradiție se pare că nu l-au impresionat.

Iordănescu jr. spune, într-o postare pe pagina sa de facebook, că nu este tentat să accepte nicio ofertă până în iarnă. Singurul proiect care l-ar atrage ar fi unul cu obiective clare, pe termen mediu cel puțin.

„Toate discuțiile profesionale pe care le-am avut din momentul în care m-am despărțit de Cfr s-au finalizat cu un răspuns simplu și concret din partea mea și anume că până în iarnă nu accept nicio propunere. Au fost mai multe tatonări atât din Romania cât și din străinătate, însă poziția mea a fost similară. Mă onorează orice interes, le-am mulțumit politicos celor care s-au interesat de mine, dar am fost destul de clar. În iarnă voi analiza și lua în calcul orice propunere, cu atât mai mult de la cluburi cu tradiție și suporteri în spate pentru că înțeleg foate bine rolul extrem de important al suporterilor. Mă interesează un proiect în adevăratul sens al cuvântului, cu obiective clare, consecvență și pe termen mediu cel puțin. Până în iarnă, nu mai este cazul să mă „plasați” pe fel și fel de liste pentru că este inutil”, a transmis Edi Iordănescu.

În cariera sa, Edward Iordănescu a antrenat echipele: FCSB, FC Vaslui, Fortuna Poiana Câmpina, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, Astra și CFR Cluj.

În schimbul lui Leo Grozavu, interimatul la Petrolul va fi asigurat în următoarele meciuri de Octavian Grigore.

Edi Iordănescu era prima variantă actuală la „U” Cluj, iar acum se va merge pe cea de-a doua, adică pe readucerea pe banca tehnică a lui Claudiu Niculescu.

 

Marius ANGHEL 19 Oct. 2018, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă