Petrolul a amânat ședința în care suporterii trebuiau să-și aleagă un nou reprezentant în conducerea clubului. Când a fost reprogramată și comunicatul fanilor

Marius ANGHEL 07 May. 2019, 16:26 Campionat
Petrolul a amânat ședința în care suporterii trebuiau să-și aleagă un nou reprezentant în conducerea clubului.** Când a fost reprogramată și comunicatul fanilor

UPDATE: Clubul Petrolul anunță că ședința de astăzi de la București cu reprezentanții suporterilor, pentru a vota membrul lor în Adunarea Generală a Asociaților a fost reprogramată pentru săptămâna următoare, într-o zi care nu este însă specificată cu exactitate.

Peluza Latină, Peluza I Ilie Oană și Asociația Diaspora Galben Albastră publicau în comun, ieri, un comunicat în care anunțau, la puțin timp după ce clubul Petrolul convoca ședința, că nu se vor prezenta și transmiteau un mesaj dur către conducători: „Nu am fost, nu suntem și nu vom fi niciodată de acord cu acest mod de lucru. Neprofesionist, neelegant, nefericit”.

„Ca urmare a solicitării făcute de către membrii reprezentanților suporterilor – Peluza I Ilie Oană și USP – din cadrul Asociaților Susținători, întâlnirea convocată pentru astăzi a fost reprogramată.
Astfel, alegerea prin vot a unui nou reprezentant al Asociaților Susținători în Adunarea Generală a Asociaților, pentru înlocuirea fostului Președinte al Clubului, va avea loc în săptămâna 13.05.2019-17.05.2019″
, sună noul comunicat publicat de Petrolul.

Adunarea Generală a Asociaților clubului Petrolul e formată din trei membri: reprezentantul partenerului finanțator, reprezentantul membrilor fondatori și reprezentantul susținătorilor (suporterii). Cristian Vlad era reprezentantul Asociaților Susținători în AGA, iar odată cu demisia din funcția de președinte nu mai îndeplinea nici acest rol, astfel că suporterii trebuie să-și delege un nou membru în conducerea administrativă.


 

Membrii Asociați Susținători din Adunarea Generală a Asociaților a clubului Petrolul ar trebui să își aleagă astăzi, în ședința convocată la ora 14:00, la București, noul reprezentant, după ce în urmă cu două săptămâni, la finalul meciului pierdut cu Daco-Getica București (scor 1-3), președintele grupării ploieștene, Cristian Vlad, și-a prezentat demisia. Vlad era, totodată, reprezentantul Asociaților Susținători în AGA.

În situația în care membrii convocați nu vor îndeplini cvorumul, deci nu vor putea vota reprezentantul în AGA, clubul Petrolul anunță că „își rezervă dreptul convocarii AGA în regim de urgență în vederea desemnării unui nou președinte interimar”, pentru ca activitatea să continue în regim de normalitate.

Adunarea Generală a Asociaților clubului Petrolul e formată din trei membri: reprezentantul partenerului finanțator, reprezentantul membrilor fondatori și reprezentantul susținătorilor (suporterii).

„Ca urmare a deciziei d-lui Cristian Vlad de a-și depune demisia, din data de  02.05.2019, din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești, în vederea continuării activității în condiții de legalitate, Clubul nostru a decis convocarea Membrilor Asociaților Susținători în data de 07.05.2019, orele 14.00

Cu aceasta ocazie se va supune votului alegerea unui nou reprezentant al Asociaților Susținători în Adunarea Generală a Asociaților, înlocuindu-se astfel fostul președinte al Clubului și din această calitate.

În cazul în care această ședință nu va fi posibilă, la data stabilită și comunicată, ca urmare a absenței membrilor convocați, Clubul își rezervă dreptul convocarii AGA în regim de urgență în vederea desemnării unui nou președinte interimar al Clublui, dând astfel posibilitatea FC Petrolul să-și continue activitatea în regim de normalitate”, suna comunicatul clubului Petrolul.

Peluza Latină, Peluza I Ilie Oană și Asociația Diaspora Galben Albastră nu se prezintă și au un mesaj dur

Peluza Latină, Peluza I Ilie Oană și Asociația Diaspora Galben Albastră sunt dezamăgite de modul în care conducerea clubului a comunicat această ședință, de pe o zi pe alta, marți, la ora 14:00, la București, și anunță, printr-un comunicat comun, că nu vor fi prezenți la această convocare.

Suporterii au și un mesaj dur pentru cei care decid acum la Petrolul: „Nu am fost, nu suntem și nu vom fi niciodată de acord cu acest mod de lucru. Neprofesionist, neelegant, nefericit”.

„Un parteneriat cum altul nu-i.
Am plecat din nou la drum, de la zero, in 2016.
Anul urmator ni s-a alaturat Veolia, un partener de nadejde.
Am crezut ca va fi bine si a fost, nu-i asa, pentru ca am promovat succesiv in Liga a treia si apoi, in anul imediat urmator, in Liga a doua.
Parteneriatul celor trei, suporteri, foste glorii si Veolia, a functionat cateodata mai bine, cateodata mai putin bine.
Uneori parerile noastre, ale suporterilor, au contat putin sau deloc, alteori nici nu am fost bagati in seama, dar cu toate acestea, drumul Petrolului, pana cu putin timp in urma, a fost unul ascendent desi, dupa mai bine de doi ani de la nasterea acestui parteneriat, clubul Petrolul Ploiesti este extrem de departe de ceea ce inseamna un club profesionist.
Problemele din ultimul timp, cauzate de lipsa de rezultate pe plan sportiv, au facut ca acest parteneriat sa scartaie si mai mult si au dus, in mod justificat la demisia lui Cristi Vlad din functia de președinte al clubului, fapt care a lasat Asociatia Petrolul 52 fara Delegatul membrilor asociatilor sustinatori.
Cum tristetea apropiatei nepromovari si a iminentului esec al Petrolului nu erau de ajuns aflam azi, cu stupefactie, dintr-un comunicat postat azi de catre club pe Facebook, ca maine sunt convocati membrii asociati sustinatori!
La ora 14, la Bucuresti!
Putem sa fim prezenti sau nu, nu conteaza, sedinta, de o forma sau alta, se va tine!
Ceea ce este extrem de clar, e ca nu am fost, nu suntem si nu vom fi niciodata de acord cu acest mod de lucru. Neprofesionist, neelegant, nefericit.
In consecinta, reprezentantii suporterilor, membrii asociati sustinatori, nu vor fi prezenti la aceasta convocare.
Ramanem in continuare deschisi oricarui dialog in conditiile unui profesionalism care intarzie sa apara, problema desemnarii Delegatului membrilor asociatilor fiind imposibil a fi rezolvata intr-un mod amatoristic, de pe o zi pe alta.
C-asa-i la Ploiesti!Un parteneriat cum altul nu-i!”
, sună comunicatul suporterilor.

„Nu e o problemă, mai stăm un an în B. Mergem înainte, că suntem pentru ei, dar, vă rugăm frumos, vrem transparență și corectitudine față de noi”, spunea unul dintre liderii suporterilor (cel suit pe gard, surprins în imaginea de sus), în dialogul cu Mădălin Mihailovici, reprezentantul Veolia, principalul sponsor al echipei, a venit la discuții, la poarta stadionului, la finalul meciului cu Daco-Getica.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: George FLUȘTER / Mediafax foto

Marius ANGHEL 07 May. 2019, 16:26 Campionat
Pe aceeași temă