Grigoraș confirmă că SSC Farul va pierde la „masa verde” meciul CS Mioveni, după o gafă incredibilă la acest nivel. Vinovatul și de ce are doar o „unghiuță mică băgată în gât”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2018, 16:55 Campionat
Grigoraș confirmă că SSC Farul va pierde la

SSC Farul a jucat degeaba meciul cu CS Mioveni din etapa a 15-a a Ligii 2. Echipa constănțeană unde finanțator este Ciprian Marica, iar team manager Ionel Dănciulescu a făcut o gafă incredibilă pentru acest nivel și va pierde la „masa verde” jocul încheiat la egalitate pe teren, scor 3-3.

Fiindcă Petre Grigoraș l-a introdus pe teren în repriza a doua pe mijlocașul Madikaba Doumbia (foto text, jucătorul de culoare), aflat în stare de suspendare, SSC Farul va fi sancționată de FRF cu înfrângere cu 0-3, iar echipa va pica o poziție în clasament, de pe locul 16 pe 17, cu 13 puncte. Francezul avea patru cartonașe galbene, pe care le-a primit în etapele 4 (Sportul Snagov – Farul 1-0), 8 (Chindia  – Farul 5-1), 10 (ASU Poli Timișoara – Farul 1-0) și 14 (Petrolul – Farul 2-1), însă constănțenii au pierdut numărul, punând la socoteală și unul luat în Cupa României, necunoscând astfel regulamentul. Informația a fost publicată de marți de Liga2.ro.

Clubul din Mioveni a făcut luni dimineață o sesizare către Departamentul Competiții al FRF, privind dreptul de joc al fotbalistului Doumbia de la SSC Farul, și așteaptă acum decizia oficială.

Petre Grigoraș dă vina pe delegatul Alexandru Daniel Anghel și spune că și-a luat deja adio de la punctul obținut cu CS Mioveni. „Rezultatul de egalitate cu Mioveniul va fi de domeniul istoriei, pentru că s-a făcut o greșeală la nivel de delegat. S-a omis sau, eu știu, s-a pus în plus un cartonaș și mai mult ca sigur meciul ăsta îl vom pierde cu 3-0 la masa verde. Mi-a fost și mie greu să cred, dar se pare că în proporție de 99,9% e pur adevăr. Acum parcă mă bucur un pic că nu am reușit să întoarcem rezultatul de la 3-1, să facem 4-3. Aveam toată mâna băgată în gât. Așa, acum am doar o unghiuță mică, dar, eu, cum nu prea port unghii mari, nu mă pot zgâria prea rău. Se poartă și la case mai mari. Orice început e greu, învățăm din toate și s-ar putea ca în doi-trei ani să ieșim la liman”, a comentat antrenorul Petre Grigoraș în cadrul emisiunii „Execuții în direct” de la radio Sport Total.

După ce FRF va dicta victorie la „masa verde” pentru argeșeni, CS Mioveni va acumula 29 de puncte, o va egala pe FC Argeș și o va depăși la golaveraj, urcând astfel pe locul 6. SSC Farul va rămâne cu 13 puncte și va pica o poziție, pe 17.

Meciul dintre SSC Farul și CS Mioveni a avut o desfășurare de scor spectaculoasă. Argeșenii au condus cu 1-0 și 3-1, însă au fost egalați. Valentin Balint a deschis scorul încă din minutul 4, după o gafă a portarului Mihai Popa. Marius Fotescu a egalat pentru constănțeni în minutul 40, însă Eduard Stoica (45+3) a înscris în prelungirile primei reprize și și-a adus din nou echipa în avantaj. În startul părții secunde, Ionuț Rădescu (52) a mai punctat o dată pentru CS Mioveni, însă apoi a urcat revenirea echipei lui Petre Grigoraș. Georgian Păun (67) și Nicolae Moise (71) au făcut 3-3, rezultat care avea să se consemneze și la final.

Mijlocașul francez Madikaba Doumbia (25 de ani) a evoluat în 14 meciuri în acest sezon de Liga 2 pentru SSC Farul, reușind și un gol, cu UTA (scor 2-4).

Foto: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 07 Nov. 2018, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă