Pelici, optimist înaintea meciului Ripensiei cu Daco Getica. „Am arătat că putem juca de la egal la egal cu orice formație”. Timișorenii au absențe importante în lot

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 11:16 Campionat
Pelici, optimist înaintea meciului Ripensiei cu Daco Getica.

Ripensia Timișoara joacă ultima deplasare din turul de campionat la București, în Colentina, împotriva echipei Daco Getica, sâmbătă, de la ora 11:00. Roș-galbenii au în continuare o situație complicată, chiar dacă au fost preluați de Alexandru Pelici, și vor să mai acumuleze puncte în cele patru meciuri oficiale rămase de jucat în acest an.

În continuare pe loc retrogradabil, pe 17 din 20, Ripensia speră să își depășească actuala condiție. Alexandru Pelici are încredere în fotbaliștii săi. „Sperăm să facem un joc bun. Vom evolua împotriva unei echipe din partea a doua a clasamentului. Am arătat că atunci când suntem conectați și nu ne este teamă de joc, când suntem motivați, putem juca de la egal la egal cu orice formație. Am demonstrat acest lucru în partidele contra grupărilor din prima parte a clasamentului. Trebuie să avem curaj și să jucăm ceea ce știm și ceea ce putem. Sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun, cu punct sau cu puncte. Daco Getica este o echipă bună, cu jucători buni în componență, cu un antrenor bun și tânăr, motivat să facă performanță. Noi ne dorim însă să ne întoarcem acasă cu un rezultat favorabil”, a precizat Pelici, care, marți, în Ciarda Roșie, și-a testat jucătorii într-un nou amical cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, încheiat la egalitate, scor 2-2. Partida a avut trei reprize a câte 30 de minute, iar pentru roș-galbeni au marcat Adrian Popa și Andrei Dumiter.

Deplasare cu avionul și fără jucători importanți

Ripensia a optat pentru o deplasare cu avionul pentru partida din cartierul bucureștean Colentina. Pelici nu va putea conta însă pe jucători destul de importanți, în primul rând din linia de mijloc. Adrian Ungureanu este în continuare accidentat după meciul de la Ploiești, iar Adrian Zaluschi este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, fundașul Marius Toma e în recuperare după accidentare.

Înaintea desfășurării etapei a 18-a, Ripensia e pe locul 17, cu 15 puncte. Daco Getica stă mai bine, ocupă locul 11, cu 21 de puncte. Meciul dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Juventus din Capitală.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 11:16 Campionat
Pe aceeași temă