„Parcă suntem în altă țară”. Antrenorul Baloteștiului, impresionat de deplasarea de la Sfântu Gheorghe. GALERIE FOTO

Marius ANGHEL 17 Oct. 2016, 18:32 Campionat

CS Balotești dă semne că își revine și începe să urce în clasament, momentan afându-se pe poziția a 15-a a Ligii 2, prima de deasupra liniei retrogradării. După ce în etapa a 10-a reușea să câștige la Sânmartin primele puncte în deplasare în acest sezon, după 1-0 cu Luceafărul Oradea, sâmbătă, în etapa a 12-a, ilfovenii s-au întors acasă din nou neînvinși. Jucătorii lui Cornel Nica au obținut un punct la Sfântu Gheorghe, după 0-0 cu Sepsi OSK, acolo de unde în acest campionat Clinceniul și Dunărea Călărași au plecat învinse cu 3-0, UTA a încasat un 4-1, iar FC Brașov a pierdut în Cupă cu 5-1.

Ilfovenii au rezistat cu brio atacurilor echipei care îl dă pe golgheterul campionatului, Attila Hadnagy, iar în final s-au mulțumit cu un punct, bifând astfel și al doilea joc al lor în deplasare, în acest campionat, în care nu pierd. „Nu știu dacă meritam mai mult, dar am arătat că știm să jucăm fotbal. Ne-am așezat bine în teren, am jucat pe contraatac și puteam marca în câteva rânduri. Dar ăsta este fotbalul, o dată câștigi, o dată pierzi, dar îți mai trebuie și un pic de șansă sau de noroc”, a fost concluzia antrenorului Cornel Nica, spusă la radio Sport Total FM, după meciul cu Sepsi OSK.

Antrenorul Baloteștiului a povestit și cum a fost tratat la Sfântu Gheorghe de gazde: „Mi-a plăcut cum am fost primiți aici, parcă suntem în altă țară. Toată lumea ne-a respectat”.

CS Balotești a jucat la Sfântu Gheorghe în formula: Fulga – Bakalli (Păduraru 88′), P. Ioniță (Cr. Iordache 65′), C-tin. Dedu, Bâtfoi, Andr. Răuță, Marciuc, Val. Andrei (I. Sandu 76′), Flămînzeanu, Antoche (cpt.), L. Ion. Rezerve neutilizate: Iordan – N. Filip, Rol. Stănescu, Păduraru, Mirescu.

Etapa viitoare, sâmbătă, CS Balotești joacă pe teren propriu, de la ora 11:30, cu liderul Juventus București.

Meciul cu Viitorul din Cupă îl vor juca la Ovidiu

În altă ordine de idei, antrenorul echipei ilfovene a dezvăluit unde se va juca meciul cu Viitorul din 16-imile Cupei României, programat pe 27 octombrie, de la ora 18:45, partidă în care Baloteștiul este considerat organizator.

„Vom juca la Ovidiu partida cu Viitorul, din Cupă, apoi vom merge la Satu Mare pentru etapa cu Olimpia. Vă dați seama ce costuri vom avea?”, a mai spus Cornel Nica la „Fotbal la matineu”.

În acest tur al Cupei, alte echipe care au ales sau au fost nevoite să aleagă să își joace meciurile de pe teren propriu pe alt stadion din altă localitate sunt Sepsi OSK (joacă la Brașov cu CS U Craiova) și Chindia (joacă la Mioveni cu ACS Poli).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Pál Árpád

Marius ANGHEL 17 Oct. 2016, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă