Pandurii speră să iasă din criză, cu UTA. „Sunt trei puncte mari puse în joc”. Problema gorjenilor care le-ar putea aduce excluderea din Liga 2

Pandurii speră să iasă din criză, cu UTA.

Despărțite de șase puncte, Pandurii Târgu Jiu și UTA Arad se întâlnesc, sâmbătă dimineața, de la ora 11:00, la Motru, într-un joc cu implicații în zona fierbinte a clasamentului. La startul sezonului, ambele echipe erau cu gândul la promovare, dar problemele financiare, respectiv campania neinspirată de achiziții, au întors planurile conducătorilor la 180 de grade.

Fără victorie, pe teren, de cinci jocuri, interval în care a obținut doar o remiză, în restanța cu CS Balotești, echipa antrenată de Adrian Bogoi, aflată pe locul 17 în Liga 2, are nevoie de un succes în partida cu UTA pentru a nu-și compromite șansele de salvare.

„Sunt puse în joc trei puncte mari. Este un meci foarte important, fiindcă întâlnim o echipă care se află în zona noastră. Sunt opt-nouă echipe angrenate în această horă a retrogradării, dar sperăm ca până la sfârșitul campionatului să fim deasupra liniei. Chiar dacă s-a despărțit în iarnă de mai mulți jucători cu nume, UTA are în continuare o echipă destul de bună și vom avea un meci foarte greu. Toate jocurile sunt importante pentru noi”, a declarat Bogoi.

Antrenorii de la juniori nu mai vor să se prezinte la jocuri

Pe lângă problemele de la echipa de seniori, Pandurii trebuie să caute soluții și pentru antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori, care au amenințat că nu se mai prezintă la jocuri, din cauza restanțelor. „Situația este pur și simplu tragică. Ni s-a promis că ni se bagă un salariu, a doua zi ne-au dat 400 de lei, o restanță pe luna august. Ne dăduse înainte cu o lună 700 de lei tot din salariul din august. Dacă nu primim cel puțin trei salarii până vineri, nu ne prezentăm la jocuri”, a spus Constantin Andriucă, antrenor la Centrul de Copii și Juniori de la Pandurii Târgu Jiu.

În cazul în care juniorii nu se prezintă la trei jocuri în campionatele în care sunt angrenate, Pandurii va fi exclusă din Liga 2. „Știu această problemă, dar nu aș vrea să o discut eu, pentru că sunt lucruri care trebuie rezolvate între părți, între antrenorii de la Copii și Juniori și conducerea clubului. Nu cred că Pandurii va fi exclusă din campionat. Trebuie ajuns la un dialog”, a afirmat Bogoi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă