„Pandurii” lui Ploaie și-au reluat antrenamentele după două zile de grevă! Golea vorbește despre protestul jucătorilor, ce achiziții vrea de la ASA și pregătirea făcută de Iencsi

După două zile în care au refuzat să se iasa pe teren pentru a se pregăti, jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu și-au reluat miercuri antrenamentele.

Decizia fotbaliștilor a fost în semn de protest față de cinci dintre coechipieri, care nu și-au primit banii pentru chirie. „Au reluat antrenamentele. Sunt cinci dintre sportivi care au contracte înregistrate la Finanțe. Când am făcut o plată pe jumătate din salariu, le-am adăugat și jumătate din chirie. Nu au înțeles copiii. Ei trebuie să plătească anticipat. Am încercat să le fac contracte de închiriere pe club și n-au acceptat proprietarii. Acum sportivii solicitau să le achităm și cealaltă jumătate a chiriei. Un moft”, a spus, pentru pandurul.ro, administratorul special al clubului gorjean, Marin Golea.

„Iencsi facea o pregătire lejeră”

Acesta i-a transmis antrenorului Marcel Ploaie să intensifice ședințele de pregătire. „O să facă două antrenamente pe zi. Am vorbit cu domnul Ploaie. Pe vremea lui Iencsi făceau o pregătire așa, mai lejeră. Știu de la Teja, că a avut un preparator fizic care mi-a spus că jucătorii erau încărcați doar 35-40%. Aveau mult de recuperat. În condițiile astea, trebuie să-i încarce un pic domnul Ploaie, domnul Gugu, cu două antrenamente pe zi și asta o să facă”, a trasat Golea.

Îi paște falimentul, dar vor jucători de la falimentara ASA

Oficialul gorjean și-a făcut planul și în privința jucătorilor care vor rămâne liber de contract, după ce ASA Târgu Mureș a intrat în faliment. „Odată ce ASA are falimentul, intenționăm să luăm câțiva jucători de acolo, linia de fund și un vârf. Ducem tratative cu câțiva jucători. Toată lumea spera să intrăm noi în faliment și să ia jucători de la Pandurii”, a declarat, pentru pandurul.ro, Golea.

Tribunalul Gorj a amânat pentru 17 ianuarie 2018 cererea de intrare în faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, solicitată de administratorul judiciar Emanoil Ciobanu.

„Așteptăm prima victorie acasă”

Sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii Târgu Jiu primește, la Motru, vizita echipei ASU Politehnica Timișoara. Cele două cobatante sunt despărțite de cinci puncte în clasament. Bănățenii se află pe 7 în clasament, iar oltenii sunt șase trepte mai jos, pe 13.

„Așteptăm victoria. N-am reușit să învingem încă acasă, dar trebuie să spargem gheața. Trebuie ca jucătorii să facă lucrul acesta, pentru că altfel este inutil efortul meu pe aici, să fac rost de bani. Și termenul de amânare pe care l-am luat (n.r. referitor la judecarea falimentului clubului) mă pune într-o situație delicată, dacă ei nu au rezultate și au numai revendicări, nu am făcut nimic”, a completat Golea.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă