Pandurii a încheiat prima parte a sezonului pe penultimul loc în Liga 2, însă șeful clubului nu e îngrijorat. „E drum lung până la retrogradare”. Ce-și propun pentru 2018

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Dec. 2017, 14:52 Campionat
Pandurii a încheiat prima parte a sezonului pe penultimul loc în Liga 2, însă șeful clubului nu e îngrijorat.**

De la retrogradarea în Liga 2, în vara trecută, conducătorii clubului Pandurii Târgu Jiu au transmis încontinuu că obiectivul echipei este promovarea în Liga 1. În ciuda faptului că pregătirea înaintea startului campionatului a început târziu, transferurile au fost făcute în ultima perioadă, s-au tot schimbat antrenori și, nu în ultimul rând, rezultatele echipei au fost slabe, Marin Condescu și Marin Golea au spus mereu că Pandurii vor promova.

Duminică, echipa gorjeană a pierdut din nou, 1-0 la Târgoviște cu Chindia, și a încheiat prima parte a sezonului pe penultimul loc în clasament, pe 19, cu doar 18 puncte acumulate în 21 de etape. Pandurii trebuia să fie însă ultima în Liga 2 dacă Olimpia Satu Mare nu ar fi fost penalizată cu 8 puncte din cauza litigiilor cu foștii jucători. În acest sezon, formația din Târgu Jiu și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu la Motru, acolo unde nu a câștigat nicio partidă.

În ciuda tuturor nereușitelor din această primă parte a campionatului, administratorul special Marin Golea rămâne însă pozitiv în privința evitării unei noi retrogradări, în Liga 3, și adminte, cu jumătate de gură, că obiectivul promovării este compromis.

„E drum lung până la retrogradare. Promovarea este pusă sub semnul întrebării, pentru că ar trebui alt lot de jucători care să vină să facă treabă, de altă calitate. Ideea asta este, să remaniem lotul în adâncime, pentru că este necesar. Jucătorii au avut un început bun, o continuare ezitantă, un final dezastruos. Nu abordează pregătirea așa cum trebuie, au început să se eschiveze. Asta e, sunt și ei îngrijorați. Probabil că îi trece aceste gânduri și pe ei”, a spus, citat de Pandurul, Marin Golea, administrator special al CS Pandurii.

În campionat, Pandurii a ajuns la 14 meciuri consecutive fără victorie, perioadă în care a obținut șapte egaluri. În 21 de etape, gruparea gorjeană a obținut în total 3 victorii, 9 egaluri și 9 înfrângeri, golaverajul fiind unul negativ: 27-37.

În această primă parte a sezonului de Liga 2, Pandurii i-a avut antrenori pe Dorian Gugu (et 1), Adrian Iencsi (et 2-10), Marcel Ploaie (11-15) și Adrian Bogoi (16-21).

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Dec. 2017, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă