Pancu, dezamăgit crunt după meciul de la Galați: „Am început să privim înfrângerile ca pe ceva normal”

Pancu, dezamăgit crunt după meciul de la Galați:**

După înfrângerea suferită de Rapid sâmbătă la Galați, 2-0 pentru FCM Dunărea în ultima etapă a sezonului regulat, căpitanul giuleștenilor, Daniel Pancu, a spus că echipa sa nu merită să fie însoțită de suporteri în deplasări, la maniera în care joacă în ultima vreme.

„Ne-am prezentat de-a dreptul rușinos, chiar dacă a fost un meci care nu conta. Măcar pentru suporterii care au făcut un drum destul de lung ca să fie lângă noi, nu aveam voie să ne prezentăm de o asemenea manieră. Ar fi mai bine să le spunem să nu mai vină după noi, pentru că sunt meciuri în care nu putem să ne ridicăm la nivelul lor. Cel mai trist este că în acest retur am început să ne obișnuim cu înfrângerile, să le luăm ca pe niste lucruri normale”, a declarat Pancu.

„Urmează zece finale și nu știu dacă este cineva în măsură să ne readucă entuziasmul”

Atacantul rapidist și-a exprimat temerea că echipa sa ar putea să rateze promovarea în condițiile în care jucătorii și-au pierdut entuziasmul și nu mai pot să se motiveze în condițiile problemelor financiare de la club. „Nu stăm deloc bine în perspectiva play-off-ului, moralul nostru este foarte scăzut la câte probleme sunt. Urmează zece finale și nu știu dacă este cineva în măsură să ne readucă entuziasmul. Mă refer la conducătorii noștri, pe care nu i-am mai văzut la față de foarte multă vreme. Noi am tot încercat să ne motivăm, dar am ajuns la capătul puterilor. Suntem obligați să ne adunăm, cred că va trebui să avem o discuție bărbătească între noi și, cine nu poate să joace aceste ultime meciuri, mai bine ridică mâna sus. Oamenii ne-au înțeles până acum datorită acestor probleme, dar nu ne va mai ierta nimeni dacă nu vom promova”, a precizat Pancu.

Rapid va întra în play-off de pe poziția a patra, cu două puncte mai puțin față de FC Clinceni și patru față de CSMS Iași, trebuind să depășească una dintre formații pentru a intra în Liga I, în condițiile în care Unirea Slobozia (locul 2) nu și-a depus dosarul pentru licență și nu are drept de promovare.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
 

Pe aceeași temă