Oprița, în cărți la Chindia? Viorel Moldovan își joacă postul în meciurile cu Flacăra și SSC Farul

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 16:07 Campionat
Oprița, în cărți la Chindia?** Viorel Moldovan își joacă postul în meciurile cu Flacăra și SSC Farul

Viorel Moldovan ar putea fi demis de la Chindia Târgoviște după „dubla” cu Flacăra Moreni și SSC Farul Constanța, din turul 4 al Cupei României, respectiv etapa a 8-a a Ligii 2, dacă rezultatele și jocul echipei nu vor fi pe măsura așteptărilor.

Fără victorie în ultimele patru etape de campionat, Chindia a ajuns mai aproape de locurile retrogradabile decât de fruntea clasamentului, iar evoluțiile trădează un adevărat haos tactic. Sursele Liga2.ro spun că înaintea jocului cu Daco-Getica, unde sâmbătă s-a obținut un egal, scor 2-2, Daniel Oprița ar fi fost invitat la Târgoviște pentru negocieri.

Fostul stelist, ultima dată antrenor pentru două luni la FC Voluntari, a negat discuțiile cu Chindia. „De unde a ieșit asta? Nu am vorbit cu nimeni despre acest subiect”, a comentat Oprița.

În vârstă de 37 de ani, Daniel Oprița a plecat luna trecută de la adversara Chindiei de la baraj, după un start de sezon dezastruos în Liga 1, cu un singur punct în cinci etape. În cariera sa de antrenor a mai pregătit Metalul Reșița (actuala Sportul Snagov), Juventus București (actuala Daco-Getica) și pe CSM Școlar Reșița.

Președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, l-a reconfirmat în funcție pe Viorel Moldovan după remiza din Colentina, însă așa spunea în vară și despre Nicolae Croitoru, pe care a doua zi după reunire îl anunța că trebuie să plece. „Nu reacționăm la primul impuls. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul și nici nu am contactat pe altcineva. Mai apar și perioade grele, însă ne vom reveni”, a spus Ghergu pentru sportimpact.ro.

6 antrenori principali în 8 ani a avut Chindia Târgoviște: Costel Pană, Silviu Dumitrescu, Flavius Stoican, Eusebiu Tudor, Nicolae Croitoru și Viorel Moldovan

După șapte etape desfășurate în acest sezon, Chindia ocupă locul 9, cu 11 puncte, la șapte puncte în spatele liderului Academica Clinceni. În ultimele patru etape n-a mai câștigat niciun meci, obținând doar două puncte.

Mâine, de la ora 15:00, Chindia joacă la Flacăra Moreni în turul 4 al Cupei României, iar la finalul săptămânii urmează să o întâlnească pe SSC Farul pe teren propriu, în etapa a 8-a a Ligii 2.

Articol scris de Ionuț MARIN

 

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 16:07 Campionat
Pe aceeași temă