OFICIAL: Sportul a fost exclusă din campionat!

Mihai Andries 23 Sep. 2013, 18:26 Campionat
OFICIAL:** Sportul a fost exclusă din campionat!

Aventura echipei patronate de Vasile Șiman în Liga a II-a a luat sfârșit după ce FRF a anunțat azi excluderea Sportului din actuala ediție de campionat și retrogradarea acesteia în Liga a III-a pentru sezonul viitor. Totodată, echipele de juniori ale clubului bucureștean au fost și ele excluse după ce nu s-au prezentat la niciun meci din noul sezon. Deciziile date azi au drept de recurs.

„În baza  art. 79.9, coroborat cu  art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotărăște excluderea echipei de Liga  a 2-a, seria I, a  SC FC SPORTUL STUDENȚESC SA și retrogradarea ei, aceasta  urmând să participe în anul competițional următor în campionatul categoriei inferioare, respectiv în Liga a 3-a a Campionatului Național organizat de Federația Română de Fotbal.

În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sancționează cu excluderea din competiție și retrogradarea echipelor de juniori A și B ale clubului Sportul Studențesc, urmând ca acestea să participe în anul competițional următor în campionatul categoriei inferioare.

Decizii cu drept de recurs.”

Ultimul meci oficial disputat de echipa lui Șiman a fost cel contra Rapidului Suceava, în finalul sezonului 2012-2013 și pierdut pe stadionul Giulești, scor 2-5. Interesant de menționat că Sportul mai are o echipă, pe care a înscris-o în Liga a IV-a București, însă momentan nici aceasta nu a disputat vreun meci oficial.

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Marius ANGHEL

 

Mihai Andries 23 Sep. 2013, 18:26 Campionat
Pe aceeași temă