Neicuțescu spune de ce a ales să revină la Chindia și are un mesaj pentru fani: „La Dinamo am jucat cu mai puțini spectatori în tribune decât am avut la Târgoviște”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 13:06 Campionat

Mihai Neicuțescu (20 ani) s-a întors la Chindia Târgoviște, tot sub formă de împrumut, după câteva luni petrecute în „Ștefan cel Mare”. Mijlocașul care aparține de Dinamo spune că a venit să promoveze în Liga 1 cu echipa antrenată acum de Viorel Moldovan și că a găsit o atmosferă frumoasă în vestiar.

„În mare parte, sunt aceeași băieți pe care îi știu. Am ales Chindia pentru că aici se dorește performanța. Putem face un pas uriaș”, a vorbit Neicuțescu la reunirea lotului.

Fotbalistul a fost înștiințat după sărbători de șefii lui Dinamo că trebuie să își caute echipă: „Am primit un telefon de la conducătorii clubului. Mi-au spus că sunt liber să îmi caut echipă. Chindia a reprezentat cea mai bună variantă, o echipă care își propune promovarea. Nu pot să spun că îmi pare rău că am plecat după barajul cu Voluntari. Am ajuns în Liga 1, păcat că nu am rămas acolo. Din vară vedem ce-o fi”, a comentat primul transfer al Chindiei din această iarnă.

„La Dinamo, spectatori mai puțini decât la Târgoviște”

Neicuțescu a vorbit și despre situația dramatică de la Dinamo, club aflat tot mai aproape de locurile retrogradabile în Liga a 2-a. „Sunt șanse foarte, foarte mici ca Dinamo să mai prindă play-off-ul. Eu unul nu m-aș gândi la play-off. Măcar să câștige play-out-ul”, a spus jucătorul de 20 de ani.

La revenirea la Târgoviște, mijlocașul a făcut un apel la fanii Chindiei pentru meciurile meciurile din primăvară: „Îi aștept pe suporteri să ne susțină. Putem face în acest sezon ceva frumos. La Dinamo am jucat cu mai puțini spectatori în tribune decât am avut la Chindia, în Liga a 2-a. Decât deloc, e bine și așa. Nu poți totuși să îi compari pe suporterii lui Dinamo cu cei de aici”.

Chindia va susține vineri la prânz primul amical din 2019, cu Unirea Bascov, la Bradu.

7 meciuri, dintre care în doar unul a început ca titular, a jucat Mihai Neicuțescu în acest sezon de Liga 1 la Dinamo, totalizând 224 de minute

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 13:06 Campionat
Pe aceeași temă