„Ne-am săturat de jocuri meschine la Petrolul!” Mesajul Peluzei I „Ilie Oană” pentru finanțator, după ce Marius Stan și-a anunțat demisia. Pe cine văd vinovați pentru haos

Marius ANGHEL 04 Dec. 2019, 12:48 Campionat

Apropierea finalului primei părți a sezonului Ligii 2 și posibila clasare a Petrolului în afara podiumului, dar în special jocul modest din ultimele meciuri plus rezultatele slabe au încins din nou spiritele la echipa ploieșteană. La ultimul joc de pe teren propriu din acest an, remiza cu Metaloglobus (scor 0-0), suporterii i-au huiduit pe jucători și i-au scandat demisia pentru a doua oară consecutiv antrenorului Flavius Stoican. Însă tensiuni sunt și în cadrul clubului. Într-o emisiune a postului local Ploiești TV, președintele Marius Stan a anunțat că va demisiona la finalul sezonului. Peluza I „Ilie Oană” i-a atitudine și îi cere lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanțator al clubului, să intervină.

Într-un comunicat postat pe contul ei de Facebook, Peluza I „Ilie Oană” are patru solicitări pentru Mădălin Mihailovici: să convoace o ședință de urgență pentru a discuta despre anunțul de demisie al lui Marius Stan, să îl înlăture pe Octavian Grigore din orice funcție decizională, să spună care este rolul lui Cristian Vlad în cadrul clubului și să îl demită de urgență pe Flavius Stoican.

Octavian Grigore și Cristian Vlad, principalii „vinovați de haosul de la FC Petrolul Ploiești”

Peluza I „Ilie Oană” îi consideră pe Octavian Grigore și Cristian Vlad principalii „vinovați de haosul de la FC Petrolul Ploiești”. Cei doi sunt acuzați că produc tensiune în interiorul clubului și îl influențează pe Mădălin Mihailovici, care e văzut ca al treilea vinovat de actuala situație a clubului.

„ÎN ATENȚIA CONDUCERII!
NE-AM SĂ‚TURAT DE JOCURI MESCHINE LA PETROLUL!

În urma anunțului public făcut de domnul Marius Stan în ceea ce privește decizia de a demisiona din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești, Peluza I Ilie Oană îi solicită public domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, următoarele:

1) Să convoace de urgență o ședință, cu toți factorii implicați în acest proiect, în care principal punct pe ordinea de zi să fie decizia domnului Marius Stan de a demisiona din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești
2) Să îl înlăture de urgență din orice funcție decizională pe domnul Octavian Grigore. Peluza I Ilie Oană îl consideră unul dintre factorii perturbatori ai activității din cadrul clubului nostru.
3) Să aibă o reacție publică în care să spună ce rol are domnul Nicolae Cristian Vlad în cadrul FC Petrolul Ploiești. Totodată, îi solicităm să confirme sau să infirme faptul că domnul Nicolae Cristian Vlad este consultantul său pe probleme sportive.
4) Să îl demită de urgență pe antrenorul Flavius Stoican

Peluza I Ilie Oană ține să facă lumină în ceea ce privește anunțul președintelui Marius Stan. Pentru o mai bună informare a întregii suflări petroliste, decizia domnului Marius Stan vine în urma unor tensiuni din interiorul clubului, tensiuni provocate de domnii Octavian Grigore și Nicolae Cristian Vlad. Cei doi se fac vinovați de haosul de la FC Petrolul Ploiești, alături de domnul Mădălin Mihailovici, cel care se lasă influențat de aceștia, în loc să gestioneze activitatea clubului alături de președintele Marius Stan.

vă criticăm doar când dezamăgiți
și tot voi vă dați supărați
însă rețineți un aspect
nu v-am cerut decât…
RESPECT”
, scrie Peluza I „Ilie Oană”.

„Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează (și o să promoveze!), sunt decis să părăsesc gruparea și să-mi văd de viață! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea și veți vedea că o voi respecta!”, a spus Marius Stan în cadrul emisiunii Neconvențional de la Ploiești TV.

Cu 31 de puncte acumulate în 20 de etape, Petrolul ocupă locul 5 în Liga 2, fiind la un punct de Rapid (locul 3), trei de CS Mioveni (locul 2) și șapte de UTA (locul 1). Duminică, de la ora 13:00, Petrolul joacă în deplasare la Arad, pe terenul liderului UTA, în ultima etapă a Ligii 2 programată în 2019. Campionatul se va reluat apoi la finalul lunii februarie 2020.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 04 Dec. 2019, 12:48 Campionat
Pe aceeași temă