Marius Lăcătuș: „Îmi felicit echipa pentru joc, dar e loc și de mai bine”

Mihai Andries 03 Nov. 2013, 13:12 Campionat
Marius Lăcătuș:** „Îmi felicit echipa pentru joc, dar e loc și de mai bine

La finalul partidei de sâmbătă, antrenorul Marius Lăcătuș și-a felicit jucătorii pentru prestație, dar a admis că echipa sa poate juca mai bine decât a făcut-o în fața Dunării.

„Felicit echipa pentru evoluție, pentru rezultat și pentru jocul făcut, importante sunt cele trei puncte. Sigur, e loc de mai bine și sper ca asta să se vadă în continuare. Mă bucur că ne-am creat multe faze de a marca construite pe apariția la finalizare”, a declarat Marius Lăcătuș.

Tehnicianul i-a evidențiat pe atacanții Herghelegiu și Dobre, care au „recidivat” după golurile cu Rapid.

„Mă bucur că Herghelegiu a marcat și a avut și alte ocazii, sper ca ele să se răzbune cu Berceniul. El și cu Dobre au marcat și cu Rapid, și cu Dunărea, sper să-i țină moravul în continuare. Pe Țigănașu l-am folosit și fundaș, chiar dacă el e obișnuit cu golul. Și eu eram obișnuit cu golul, dar când antrenorul mă punea să joc pe un post, acolo jucam. Jucătorii nu sunt bătuți în cuie pe un post, trebuie să poată juca în mai multe locuri. Portarul Miron nu e ezitant, ți se pare ție asta (n.r. unui jurnalist). Când nu treci printr-o perioadă foarte bună și adversarii prind șuturile vieții lor, se vede”, a mai spus Lăcătuș.

„Privitor la acea plângere de la Suceava, nu e normal să fim băgați în mocirlă. Suceava probabil a câștigat foarte multe meciuri și e ciudat că o echipă ca Iașiul a reușit să câștige acolo. E vina noastră că nu am marcat vreo 5 goluri încă din prima repriză”, a mai spus tehnicianul Iașiului.

Lăcătuș s-a referit și la Steaua, considerând că revenirea în Ghencea e de bun augur: „E normal ca Steaua să-și propună eventul în acest an, domină campionatul și e firesc să-și dorească ambele trofee interne. Privitor la stadion, casa Stelei e în Ghencea și cel mai bine te simți acasă. E mai bine acasă decât acolo unde stai cu chirie”.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Liviu CHIRICĂ‚

 

Mihai Andries 03 Nov. 2013, 13:12 Campionat
Pe aceeași temă