Liderul Ligii 2 cere susținere financiară din partea firmelor. „Direcționați cei 20% din impozitul pe profit”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2017, 12:08 Campionat
Liderul Ligii 2 cere susținere financiară din partea firmelor.**

Dunărea Călărași a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe prima poziție în clasament, cu un punct avans față de AFC Hermannstadt și șapte de Chindia Târgoviște, echipă care se află pe locul care duce la baraj. Dunărea este în acest sezon una dintre cele mai stabile cluburi din campionat, iar acest lucru se vede și în rezultatele obținute în 2017. Călărășenii conduși de pe bancă de Dan Alexa au 18 meciuri consecutive cu rezultate pozitive, dintre care 15 sunt victorii. Autoritățile locale sunt alături de echipă, o sprijină financiar, iar jucătorii sunt cu banii la zi, un lucru pe care nu multe cluburi din fotbalul românesc sunt în stare să îl facă.

Pentru că obiectivul pe care îl au pentru 2018 este promovarea, Dunărea încearcă deja să se pregătească pentru această nouă competiție, unde ar putea juca în premieră din vară. Conducătorii clubului din Călărași cer sprijinul financiar al societăților comerciale, solicitându-le să direcționeze 20% din impozitul pe profit către Dunărea Călărași.

Iată comunicatul liderului din Liga 2:

„Direcționează 20% din impozitul pe profit. Avem nevoie de susținerea voastră!

AFC Dunărea 2005 Călărași este clubul fanion al fotbalului călărășean care va încheia acest an cu rezultate notabile atât în fotbal cât și în futsal. Formația antrenată de Dan Alexa a încheiat anul pe primul loc în topul ligii a 2-a, fiind creditată cu șanse reale la promovare pe prima scenă fotbalistică a țării la finalul acestui sezon.

Echipa de fotbal în sală este în primele din România și mai mult ca sigur se va califica în play-off-ul competiției.

În acest an, ambele echipe de juniori Dunărea U19 și respectiv Dunărea U17 s-au calificat în Liga Elitelor și au obținut până acum rezultate bune și chiar foarte bune.

În cadrul AFC Dunărea 2005 Călărași își mai desfășoară activitatea și echipele de fotbal Dunărea U15, Dunărea U13 și Dunărea U11, angrenate în competiții județene cu rezultate aproape excelente.

AFC Dunărea 2005 Călărași este o adevărată uzină sportivă care are nevoie și de sprijinul financiar al societăților comerciale. De aceea vă invităm să direcționați cei 20% din impozitul pe profit al firmei pe care o reprezentați și în felul acesta să contribuiți la obținerea unor performanțe măcar la fel de bune și în 2018.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului 2017, pe baza unui contract de sponsorizare. Legea  32/1994 privind sponsorizarea prevede că persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, iar potrivit Codului Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări își scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

a) 0.5% din cifra de afaceri;
b) 20% din impozitul pe profit datorat

Vă mulțumim și vă stăm la dispoziție cu orice informație la telefon 0342.407929

Email: [email protected].

Marius ANGHEL 15 Dec. 2017, 12:08 Campionat
Pe aceeași temă