Laurențiu Roșu, demis de la CS Mioveni chiar înaintea derby-ului cu FC Argeș. Cine îi ia locul

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 13:03 Campionat
Laurențiu Roșu,** demis de la CS Mioveni chiar înaintea derby-ului cu FC Argeș. Cine îi ia locul

Înfrângerea de pe teren propriu de ieri cu Dacia Unirea Brăila, scor 0-1, în etapa a 31-a a Ligii 2, i-a fost fatală antrenorului Mioveniului, Laurențiu Roșu (42 de ani). Fostul stelist a fost demis în această dimineață după ce gruparea argeșeană a înregistrat rezultate sub așteptări sub conducerea sa. Este al cincilea antrenor schimbat în acest sezon la CS Mioveni, după Florin Marin (etapele 1-6), Adrian Mihalcea (etapele 7-9), Gheorghe Mihali (etapele 10-15) și interimarul Mihai Olteanu (etapele 16-17).

Laurențiu Roșu a fost numit antrenor principal la CS Mioveni în luna noiembrie a anului 2017 și a condus echipa între etapele 18 și 31, lăsând-o pe locul 8, cu 41 de puncte. Odată cu Roșu, de la Mioveni pleacă și preparatorul fizic spanion Felipe Franco.

Rezultatele obținute de CS Mioveni cu Laurențiu Roșu antrenor (15 meciuri / 14 în campionat și unul în Cupă):

5 victorii / dintre care două la „masa verde”
3 egaluri
7 înfrângeri / dintre care una în Cupă

În cariera sa de antrenor principal, pe lângă CS Mioveni, Laurențiu Roșu a condus-o și pe UTA Arad, echipă pe care a clasat-o pe locul 3 în sezonul trecut al Ligii 2, a dus-o până la barajul de promovare, dar unde a cedat în fața prim-divizionarei ACS Poli, ca apoi nu i s-a mai prelungit înțelegerea. Cariera de antrenor și-a început-o în anul 2010, la FC Vaslui, unde l-a secondat pe spaniolul Juan Lopez Caro. Între 2012 și 2014 a activat la Petrolul Ploiești, parte din staffurile lui Cosmin Contra și Răzvan Lucescu, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor secund al lui Costel Gâlcă la FCSB, unde a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa.

CS Mioveni își schimbă antrenorul chiar înaintea derby-ului local cu FC Argeș, programat marți, de la ora 19:30. Pe banca tehnică vor sta Iordan Eftimie (principalul echipei secunde) și Mihai Olteanu (secund permanent la CS Mioveni).

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 13:03 Campionat
Pe aceeași temă