Ionuț Badea șochează după ce a studiat următorul adversar al Argeșului: „Mi s-a părut că văd Ajax”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2019, 18:02 Campionat
Ionuț Badea șochează după ce a studiat următorul adversar al Argeșului:**

Ultima etapă a turului Ligii 2 îi aduce echipei piteștene Campionii FC Argeș o deplasare la Miercurea Ciuc. Sâmbătă, de la ora 11:00, alb-violeții întâlnesc una dintre nou-promovatele din Liga 3 care nu au un sezon prea bun până în acest moment. Csikszereda e prima deasupra locurilor retrogradabile, cu doar un punct în fața celor de la Dunărea Călărași.

Totuși, Argeșul, care vine după remiza de pe teren propriu cu Petrolul (scor 1-1), dar și după o serie de șapte jocuri fără înfrângere, nu va avea deloc o deplasare ușoară în acest weekend. Csikszereda este una dintre cele patru echipe care nu au pierdut în fața propriilor spectatori în acest sezon. Trupa lui Valentin Suciu are patru victorii și patru egaluri, printre adversarii care au plecat cu mâna goală numărându-se Rapid sau Turris.

Ionuț Badea: „Nu o să fie deloc un meci ușor. Ne așteaptă și o temperatură de aproape zero grade”

Campionii FC Argeș își propune să încheie turul aproape de podium, însă antrenorul Ionuț Badea știe că jucătorii săi nu vor avea un joc dificil la Miercurea Ciuc. Badea chiar a șocat când a vorbit despre Csikszereda, spunând că la ultimul meci disputat, remiza de la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii (scor 1-1) i s-a părut că seamănă cu Ajax.

„Întâlnim o echipă incomodă, destul de bună pentru nivelul ligii secunde. Am urmărit jocul pe care Miercurea Ciuc l-a disputat la Severin (n.r. – meciul s-a jucat la Târgu Jiu, nu Severin) și mi s-a părut că văd Ajax-ul… Un 4-4-3 foarte bine pus la punct, cu mișcări ofensive, cu densitate pe faza de apărare, cu un antrenor pe care-l cunosc de mult timp, încă de vremea când a pregătit-o pe Sepsi, dar care a știut să organizeze foarte bine lucrurile. Ne așteaptă o partidă foarte grea, iar dacă vom câștiga, va fi o victorie foarte importantă, chiar mai importantă decât cea obținută la Călărași. Nu o să fie deloc un meci ușor. Ne așteaptă și o temperatură de aproape zero grade, dar sperăm ca terenul să se prezinte în condiții optime. Am văzut că au o bază mică, dar cochetă și cu calitate. Sperăm să facem un meci bun. Aproape tot lotul nostru este valid. Sunt mici probleme inerente unui final de sezon, dar rezolvabile. Mergem cu încredere la Miercurea Ciuc și sper să ne întoarcem cu victorie. Cei de la Csikszereda au în componență și jucători străini, mijlocul terenului e unul foarte bun, au în benzi multă viteză și tehnică, nu o să fie un meci ușor. Uitându-mă pe istoricul lor, 80 la sută dintre meciuri le-au câștigat sau pierdut la limită. Până acum, nicio echipă nu a câștigat pe terenul lor, asta spune ceva despre acea echipă”, a declarat Ionuț Badea.

Înaintea desfășurării etapei a 19-a, FK Csikszereda ocupă locul 15, cu 20 de puncte, în timp ce Campionii FC Argeș se află pe poziția a 7-a, cu 26 de puncte.

Foto: Gabriel NEACȘU / Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 21 Nov. 2019, 18:02 Campionat
Pe aceeași temă