Indiferent cine e antrenor la ACS Poli, ridică din umeri. Cu Nanu eliminat, Săvoiu a tras concluziile la finalul meciului cu ASU Poli: „Am condus a nu știu câta oară la pauză”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2018, 09:31 Campionat

ACS Poli a jucat, sâmbătă, mare parte din meciul cu ASU Politehnica fără Ștefan Nanu pe banca tehnică. Antrenorul revenit la echipă după patru zile, după ce toți cei sunați au refuzat să lucreze la formația de pe locul 19 din Liga 2, a stat doar până în minutul 27 în perimetrul rezervat lui, până când arbitrul întâlnirii, arădeanul Mircea Ardelean, l-a eliminat pentru proteste și depășirea spațiul tehnic. După meci, concluziile înfrângerii cu rivala din oraș, le-a tras „secundul” Adrian Săvoiu.

De altfel, Săvoiu a fost cel care a stat în picioare și a dat indicații și până ce Nanu a fost trimis în tribună. „Secundului” nu i-a rămas decât să constate că elevii săi au condus după jumătate de meci. „A fost un derby local, cu ambiții de ambele părți. Din păcate, din nou, a doua repriză nu am reușit să facem o echipă bună. Am condus a nu știu câta oară la pauză. Am luat gol din fază fixă, am lucrat, am încercat să facem altceva, dar, din păcate, nu ne-a ieșit. S-ar putea să avem o problemă mentală. Avem un lot foarte tânăr, neexperimentat, copii pe care încercăm să-i creștem și să-i ducem la un nivel bun. Azi nu l-am avut pe Drăghici, doar Melinte mai experimentat”, a precizat Săvoiu.

Aproape să preia „lanterna roșie”

Antrenorul secund a recunoscut că există și presiunea clasamentului. ACS Poli are 5 puncte după 13 runde și a fost egalată etapa aceasta de altă echipă în insolvență, Dacia Unirea Brăila. Timișorenii au însă un golaveraj mult mai bun, astfel că au scăpat de o clasare pe ultimul loc.

„Rezultatele nu sunt favorabile, poate părea și presiunea clasamentului. În situația nostră este destul de greu din punct de vedere mental. Discutăm cu ei, nu am reușit să-i aducem la un nivel superior. Am discutat mult despre problema din repriza a doua”, a mai spus Săvoiu.

Cel mai experimentat jucător al lui ACS Poli, Cristian Melinte, a fost și cel care a deschis scorul în meciul cu ASU Politehnica. Fundașul a marcat în minutul 13. Ioan Mera (66) și Bogdan Bozian (71) au întors scorul și au adus victoria echipei suporterilor.

Etapa viitoare, a 14-a, ACS Poli joacă joi, de la ora 17:45, la Cluj Napoca, împotriva Universității Cluj.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU și Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 21 Oct. 2018, 09:31 Campionat
Pe aceeași temă