Incidente la finalul meciului „U” Cluj – Hermannstadt! Mai mulți suporteri au intrat pe teren, iar un om de ordine a fost dus de urgență la spital, după ce a fost lovit cu scaunul în cap

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 20:46 Campionat
  • Incidente la meciul U Cluj – Hermannstadt 0-2. Mai mulți fani au intrat pe teren, un jandarm a ajuns de urgență la spital.

 

UPDATE 21:05 Jandarmul transportat de urgență la spital cu ambulanța, după ce a fost lovit cu scaunul în cap de suporteri, a fost stabilizat, conform relatărilor corespondentului ProSport. În plus, se pare că fanul care a intrat pe teren e un suporter de-al lui „U” Cluj, care este interzis pe stadioane, dar a fentat controlul forțelor de ordine prezente la Cluj Arena.


 

Incidente în prelungirile și la finalul partidei „U” Cluj – FC Hermannstadt (scor 0-2), din turul barajului de promovare/menținere în Liga 1. În minutul 90+2, un fan al trupei din Sibiu a intrat pe teren, iar de acolo a pornit scandalul, care a continuat după fluierul de final, fiind nevoie și de intervenția forțelor de ordine și a ambulanței. FC Hermannstadt a câștigat cu 2-0 pe Cluj Arena și a luat un avantaj consistent în vederea returului.

Cu câteva secunde înainte de finalul partidei, un fan al lui FC Hermannstadt a intrat pe teren, din euforie pentru că echipa lui tocmai dăduse două goluri în două minute. Partida a fost întreruptă timp de trei minute de arbitrul Andrei Chivulete, mai apoi a fost reluată și s-a pus, în cele din urmă, punct jocului.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU INCIDENTELE

Incidentele au continuat și după final. Mai mulți fani au intrat pe teren, iar forțele de ordine s-au văzut nevoită să intervină în forță. În timpul incidentelor, unjandarm a fost rănit, astfel că a fost nevoie de intervenția ambulanței prezente la stadion. Acesta a fost transportat la spital, conform relatărilor corespondentului ProSport, cu traumatism cranian cerebral, după ce a fost lovit cu scaunul în cap de un suporter.

FC Hermannstadt a câștigat cu 2-0 pe Cluj Arena, cu „U” Cluj, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1. Returul se va juca peste trei zile, miercuri, de la ora 18:00, la Sibiu.

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 20:46 Campionat
Pe aceeași temă